ODPOWIEDZ
  • 5 / 2 / 0
Sex po pigułach to chyba najlepszy sex jaki mialem w rzyciu. Oczywiscie najlepiej z kims z kim się jest i kogo się zna b dobrze.
Osobiscie z moją potrafilismy cała faze z wyra nie wylazic. Ale to różnie, zależy chyba od piguly. Czasem nic a dopiero na zejsciu noe mozna sie od siebie odkleić. Ze staniem też różnie czasem jak słup a czasem jest problem i trzeba sie napracować żeby ożył. Natomiast na zejsciu włącza sie GOD Mode i można brz końca. Co do orgazmu to baaardzo rzadko sie udaje nawet na zejsciu i doslownie ze dwa razy udało mi sie na fazie ale jak już sie uda to kosmos jest [emoji16]. Czasem nastepnego dnia jest nawet problem z dojsciem. Generalnie branie ze znajomymi na imprezie to zupelna inna bajka niż branie we dwójkę ze swoją drugą połówką, wtedy to zawsze dla nas podtekst sexualny ma...
  • 5 / 1 / 0
witam wszystkim mam do was wielka prosbe o pomoc a mianowicie moja zona ma brak ochoty na sex i sama sie na to wkurza, jest skłonna nawet spróbować cos co jest po za strefa aptek itp ( bo na nia nic nie działa) .wiec prosze o porade co moze zona zarzyc zeby w koncu miała ochote na sex?? odrazu mowie ze napewno zadnej pigułki gwałtu bo nie o to nam chodzi .... , moze ectasy? koke? nie znam sie w tych tematach . no i jak to dawkować , oczywiscie prosze o bardzo konkretna odpowiedz co i ile bo nie chce by cos jej sie stało . dziekuje za pomoc
  • 384 / 28 / 0
up,GBL najlepszy na sex.Tylko jest to taka zwierzęca chcica.Sorry za off.
  • 5 / 1 / 0
kolego nivea, a coś wiecej na ten temat? poprosiłem o wyjaśnieje itp. co to jest up ? i GBL? jak tego szukac i gdzie?
  • 384 / 28 / 0
Hehe ,,up'' w górę.Wejdź w dzial
GBL.Trochę przypomina alkohol,lecz jest o wiele przyjemniejszy.Poczytaj,cheć na sex jest ogromna.Można sobie przerobic do GHB.Mówią,że to niby tabletka gwałtu.Jednak za bardzo w to nie wierzę bo GHB jest dość słonawe w smaku i nie wiem jakim cudem kobieta by się nie zorientowała.Do gwałtu pewnie lepiej użyć benzo.Zajebał bym takich hujów,ale to już totalny off top.Tylko nie zaczęsto z tym gieblem bo kurewsko uzależnia fizycznie.Przeżywałem to kiedyś...Niektóre osoby dopiero za którymś razem poczują magię GBL.Muszą się wytworzyc jakies enzymy w zołądku.Sory za off.
  • 3 / / 0

Hejka niewiem jak to będzie z moim żołnierzem a mam w planach z moja dziewczyna wrzucić pigułe
I tutaj moje pytanie.. Jest coś z apteki co może mi pomoc ze wzwodem (chodzi mi ze bez recepty)
  • 1 / / 0
Mam pytanie jak wezmę 1 taksa granata zielonego jak myślicie po jakim czasie warto uprawiać seks żeby dojść chodzi o mężczyznę? :mniam:
  • 32 / / 0
Ja tam mogę po każdym czasie. Jedynie wszystko mam takie jakby obkurczone jak by było zimno ale to nie jest problem.
  • 71 / 5 / 0
03 stycznia 2019labikik pisze:
Hejka niewiem jak to będzie z moim żołnierzem a mam w planach z moja dziewczyna wrzucić pigułe
I tutaj moje pytanie.. Jest coś z apteki co może mi pomoc ze wzwodem (chodzi mi ze bez recepty)
Sidenafil w jakiejkolwiek postaci w dawce bez recepty pomoże z całą pewnością.
  • 1 / / 0
Ja po emce zawsze jestem totalnie podniecona i bardzo mocno reaguje na każdy dotyk.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.