Osobiscie z moją potrafilismy cała faze z wyra nie wylazic. Ale to różnie, zależy chyba od piguly. Czasem nic a dopiero na zejsciu noe mozna sie od siebie odkleić. Ze staniem też różnie czasem jak słup a czasem jest problem i trzeba sie napracować żeby ożył. Natomiast na zejsciu włącza sie GOD Mode i można brz końca. Co do orgazmu to baaardzo rzadko sie udaje nawet na zejsciu i doslownie ze dwa razy udało mi sie na fazie ale jak już sie uda to kosmos jest [emoji16]. Czasem nastepnego dnia jest nawet problem z dojsciem. Generalnie branie ze znajomymi na imprezie to zupelna inna bajka niż branie we dwójkę ze swoją drugą połówką, wtedy to zawsze dla nas podtekst sexualny ma...
GBL.Trochę przypomina alkohol,lecz jest o wiele przyjemniejszy.Poczytaj,cheć na sex jest ogromna.Można sobie przerobic do GHB.Mówią,że to niby tabletka gwałtu.Jednak za bardzo w to nie wierzę bo GHB jest dość słonawe w smaku i nie wiem jakim cudem kobieta by się nie zorientowała.Do gwałtu pewnie lepiej użyć benzo.Zajebał bym takich hujów,ale to już totalny off top.Tylko nie zaczęsto z tym gieblem bo kurewsko uzależnia fizycznie.Przeżywałem to kiedyś...Niektóre osoby dopiero za którymś razem poczują magię GBL.Muszą się wytworzyc jakies enzymy w zołądku.Sory za off.
Hejka niewiem jak to będzie z moim żołnierzem a mam w planach z moja dziewczyna wrzucić pigułe
I tutaj moje pytanie.. Jest coś z apteki co może mi pomoc ze wzwodem (chodzi mi ze bez recepty)
03 stycznia 2019labikik pisze: Hejka niewiem jak to będzie z moim żołnierzem a mam w planach z moja dziewczyna wrzucić pigułe
I tutaj moje pytanie.. Jest coś z apteki co może mi pomoc ze wzwodem (chodzi mi ze bez recepty)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.