Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
A z czym nie pić to przede wszystkim: cola, pepsi, napoje/soki "xxx-wiśnia" bądź wiśniowe, herbata.
A co do wody to jak kto woli, mi osobiście GBL rozcieńczony w wodzie nie przeszkadza.
Kurwa, jakie to jest okropne.
do jogurtu wlalem raz tez nie polecam, mi najlepiej z czysta woda wchodzi, bo sam smak g jest dla mnie znosny dop polaczony z jakims wynalazkiem morde wykreca ale beltac to beltalem tylko na samym poczatku przygody na basfie, moze z 2-3 razy sie zdazylo. Czysty bez zapojki tez sie zdazylo dwa razy tez nie polecam wypala morde
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Z wodą nie próbowałem, natomiast najbardziej polecam Frugo, Roko itp. Do litrowej butelki Roko wlewamy 4ml i można iść na imprezę (w smaku nic nie czuć). ;-)
teraz jako twardy a prawilny chłopaczyna - tylko woda, kranówa. koniec kropka :)
Ja z kolei miałem przyjemność spać na stojąco w w jeziorze po kolana w wodzie. Nie wiem jak to możliwe...
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.