Zresztą make-up jest po prostu fajny :)
oh everywhere,
she comes in colors
Zauważcie dziewczyny, że moja wypowiedź to nie wyjątek. Wielu facetów woli, jak dziewczyna maluje się mniej niż więcej. I czy to ma fach w ręku czy nie, czyli czy robi to dobrze, czy wygląda jak karykatura - to nie ma znaczenia, bo byle deszcz, czy perspektywa jakiejś aktywności fizycznej lub nie daj jeszcze jakiś basen i macie humor popsuty. :-)
Ważne, żeby dbać o siebie codziennie - myć twarz (szczególnie jeżeli ktoś tak jak ja mieszka w Krakowie albo innym dużym mieście, gdzie powietrze jest bardzo zanieczyszczone) kilka razy dziennie, sport - banał, ale sport bardzo pozytywnie wpływa na naszą ogólną aparycję.. W większości przypadków problemy z cerą są przez zaniedbanie a nie przez taką naturę danego człowieka..
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
A w rzeczach, które ładnie pachną nie ma nicz złego. ;)
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
Wyjątek to przecinanie brody - wtedy my - faceci - mamy prawo stać przed lustrem ile czasu chcemy.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.