Zresztą make-up jest po prostu fajny :)
oh everywhere,
she comes in colors
Zauważcie dziewczyny, że moja wypowiedź to nie wyjątek. Wielu facetów woli, jak dziewczyna maluje się mniej niż więcej. I czy to ma fach w ręku czy nie, czyli czy robi to dobrze, czy wygląda jak karykatura - to nie ma znaczenia, bo byle deszcz, czy perspektywa jakiejś aktywności fizycznej lub nie daj jeszcze jakiś basen i macie humor popsuty. :-)
Ważne, żeby dbać o siebie codziennie - myć twarz (szczególnie jeżeli ktoś tak jak ja mieszka w Krakowie albo innym dużym mieście, gdzie powietrze jest bardzo zanieczyszczone) kilka razy dziennie, sport - banał, ale sport bardzo pozytywnie wpływa na naszą ogólną aparycję.. W większości przypadków problemy z cerą są przez zaniedbanie a nie przez taką naturę danego człowieka..
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
A w rzeczach, które ładnie pachną nie ma nicz złego. ;)
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
Wyjątek to przecinanie brody - wtedy my - faceci - mamy prawo stać przed lustrem ile czasu chcemy.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.