Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Wapo>>>sniff, gonienie kropelek ma sporą przewagę w działaniu,
edit
już nie istotne ślepy gówno widzi
Czekam na zamówione pare g pv4, zobaczymy jak się sprawuje. Ostatnio tylko na apihp i mdphp jadę, a dokładnie to raz na jednym raz na drugim, w przypływie fantazji na obu jednocześnie. Ale ostatnio coraz bardziej zniechęcam się do apihp z uwagi że 10g ostatnie ledwo na 3 dni starczyły, a to przerasta mój dzienny budżet narkomański, po drugie nie da siepo tym nic robićbo jedyne co człowiek chce robić to palić to i tak aż pakiet się skończy, mdphp z drugiej strony troche lep[iej wychodzi finansowo, działą lepiej pobudzająco, samo działanie całkiem do pracy się nadaje, ale też tolerancja rosnie jak cholera, dwa waporyzacja tego to nic fajnego, tym bardziej że nie występuje żadnego rodzaju wejście euforyczne jak w alfie czy nawet i apihp i działanie zasadniczo czy wci.agane czy palone si.e nie różni. Jakie dawkowanie tego pv4 na początek sugerujecie? Przy założeniu że tolerancji nie należy do najniższych po 4 latach ciagu na alfie i teraz jakieś pół roku na apihp i mdph, których dziennie nawet do 3g potrafię wpieprzyć. Z resztąi tak skończy się po prostu nasypaniem na oko z 50-70mg i zwapieniu tego, na razie nie trafiłem jerszcze niczego co bym mógł określić jako za mocne w takiej ilości, może MDPV trochę bym zmniejszył dawk.e tak do 40-50mg, ale jak pamiętam potrafiłem też 2g w 24h opróżnić więc dawkowanie nie wiele sie rózniło od tego alfy.
Pozwolę zacytować kolegę; który dostał 3daweczki :-p
ta nieogar po tym jest
gruby nieogar
Ty to wez po prostu na pale odsyp
Jakie dawki śmiertelne tego? Bo kolegę poczęstowałem niby tą samą ilością i naraz to pierdolnął. Zgnije jako debil; czy pobiję rekord idiotyzmu? :retarded:
edit; jednak trolował. moje sumienie pozostaje czyściutkie :cheesy:
Jednak mocne; brak apetytu znaczny; starzy się kapują szybko gdy robisz dokładki.
Etizolam nie przeszkadza` by poczuć działanie' generalnie dobra chińska trucizna :D
scalono - WRB
-substancja jest podobna w działaniu do 4-F-MPH, czyli występuje stosunkowo mocna stymulacja, euforia jest ledwie wyczuwalna, natomiast zdecydowaną przewagą PV-4 jest wyraźnie mniejszy wpływ na serce (w moim przypadku ledwie zauważalny), oraz brak wywindowania czujności do poziomu uciążliwego,
-mimo powyżej wskazanych zalet środka, wykluczam jego dalsze stosowanie (nawet przed testem przewidywałem, że może to być pierwsza i ostatnia próba) z uwagi na wielce prawdopodobnie wysoką hepatotoksyczność 4-MPHP, co potwierdzają niestety objawy, których doświadczyłem w ciągu kolejnych 24 godzin po ostatniej przyjętej porcji, tj. pojawienie się (tymczasowo) żółtego zabarwienia skóry (najpewniej w skutek wzrostu poziomu bilirubiny) oraz wyraźnie metalicznego posmaku w ustach (co mogło świadczyć o problemach z problemach z pęcherzykiem żółciowym).
Pozdrawiam
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.