ODPOWIEDZ
  • 30 / 1 / 0
Najlepiej mi robi 8h snu. Zdarzają sie sytuacje ze potrafie przespać i 9, ale efektem tego jest tylko wieksze zmeczenie. 8h jest idealnie.
  • 18 / / 0
3-4h. W przypadku 3h jestem wyspany, bo nie burzy to "cyklu snu". Jest takie gówno. Co 1,5h masz cykl snu. Jeżeli prześpisz kolejno 1,5h - 3h - 4,5h itp to będziesz wyspany. Jeżeli natomiast prześpisz, nie wiem, 5h, to obudzisz się niewyspany.

Tak mówią.
  • 358 / / 0
Dobra sprawa to spanie po godzinie na każde 6,kolega który ma dużo na głowie praktykował,jakoś ten sposób snu się nazywa ale zapomniałem.Ja bym tak nie dał rady,8-9h muszę kimać bo inaczej będę niepatomny,szkoda bo dzień się głupio wtedy skraca,nim wstaniesz,zjesz zaraz się południe robi.A żeby odkleić się od łóżka o 7 czy 8 rano to trzeba sporo chęci :blush:
  • 38 / 4 / 0
Bywało i tak, że wracało się do domu zbyt późno na kolacje, wstawało zbyt późno na śniadanie śpiąc 6h, strasznie wyniszczające, ale jednak gdy nastała potrzeba 6 rano 3h snu kawa i na robote :)
  • 5801 / 1192 / 43
Czasami nie spie wcale.
A czasami w dzień śpie , a w nocy wychodzę na narkotyczny żer.
Taki hrabia Drakula.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 9 / / 0
8h jeśli nie ma spiny. Gdy trzeba rano wstać i funkcjonować na 100%, to i 6h starczy. Jeśli mam po prostu funkcjonować, to min. 4h.

Ponadto sam stosuję i serdecznie polecam drzemkę w trakcie dnia max 30min, najlepiej po obiedzie - działa cuda!
Uwaga! Użytkownik Trzewia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 180 / / 0
Obecnie od 3-5 godzin. Wakacyjna praca w zakładzie trumniarskim.
  • 37 / / 0
6-8 godz. i jest spoko. Ale życie mnie nauczyło, że czasem i dwie godz. wystarczą.
Autor powyższego postu nie pisał prawdy
  • 749 / 86 / 0
Ile da rade.
  • 992 / 25 / 0
Do oporu najlepiej. Jakieś standardy, normy ile godzin spać dobrze, chuje muje - jebać to i spać do oporu, jeżeli jest możliwość.

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).