Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 3955 / 147 / 0
Re: NM-2201
Nieprzeczytany post autor: eso »
^ zgadza sie, nawet 1:10 polecam zrobic. tak zrobilem i pierwsze dni mieszalem z czystym podkladem na 1:20 zeby bylo lzejsze palonczo do piffka z ziomkami a jak tolerka troche podrosla to pale 1:10, wczoraj nawet jak wiecej spalilem to sie lekko skaralem.

ogolnie raczej cos dla milosnikow traffki czy thj018 itp. niz ciezkich karaczy ale bardzo przyjemny kanna jak dla mnie.
niedojebanie genetyczne
  • 1322 / 18 / 0
Dokładnie. To coś idealne na eso :D ej, a jak kara na tym wygląda?
Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 343 / 19 / 0
jaką proporcje byscie polecali dla kogos kto ma zerową w chuj tolerancje,rok nawet buszka a wczesniej rzadko mj i to po lufce już dobrze miałem ?
  • 1107 / 51 / 0
1:20
Chuj na kaczych łapach
  • 129 / 2 / 0
na mnie podziałało 1:25 jak dobra trawa mocna 1:20 sadze ze już byłby krytykant ala mega mocna mj zależy od osoby
  • 278 / 3 / 0
Numer 1 dla mnie. Paląc tylko wieczorami profil dzialania i dlugosc dzialania bez zmian od ponad miesiąca. Pięknie usypia, daje mega gastro-faze/packman'a.. nie powoduje uszczerbków na zębach ani jakiś krzywych jazd na bani w trakcie ani dnia następnego. Nigdy nie probowałem sie tym przepalić, bo nie tego szukam. Ciezko obecnie ogarnac w moim miescie dobra trawe / w przystępnych cenach dlatego z braku laku polecam.
  • 114 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Jeep »
Ogólnie jeden z lepszych "trawopodobnych" na rynku teraz. Po ostrym przepaleniu (przynajmniej u mnie) występuje senność i lekkie psychozy. Generalnie dość łagodny kanna,jak ktoś ma tolerke 0% to te 1;20 myślę ,że będzie dobre.
  • 3955 / 147 / 0
Nieprzeczytany post autor: eso »
tak jest, dla kogos kto szuka mj-like kanna, bez tolerki buch z maczanki 1:20 bedzie robic jak buch dobrego skuna.
niedojebanie genetyczne
  • 103 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: rafaello12 »
Z perspektywy osoby, ktora z kanna miala do czynienia tylko kilkukrotnie, czesciej raczy sie oryginalnem. Mila podobna do baczki substancja choc to oczywiscie nie to samo. Miksowalem z mxe ale szalu nie bylo prawdopodobnie przez killa kieliszkow alkoholu ktorego nie lubie. Test sie powtorzy kiedys ;) natomiast podkladka z 30mg kody i buch nm dawaly razem kozacki efekt :)
  • 219 / 18 / 0
O tak, kanna-opioifaza daje orgazmiczny body-load... ^_^

Aż zastanawiam się teraz nad zamówieniem NM-2201, z którego zrezygnowałem jeszcze ciut przed wejściem wiadomej ustawy; po zakończeniu znajomości z 5F-AKB48, właśnie ze względu na jego profil działania, który uznawałem wtedy za niedościgniony (Mimo iż rzeczywiście ciekawy do poznania, to zdecydowanie nie do częstego palenia, co widzę z perspektywy czasu). Niepokoi mnie jednak fluoropentylo- podstawnik, co po ciągu na dowolnym 5F- można traktować albo jako hipokryzję, albo jako wyciąganie wniosków.

@up:
Miałeś na myśli 300 mg, czy koda tak Cie mocno robi?
Uwaga! Użytkownik GerardZLivii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...