ogolnie raczej cos dla milosnikow traffki czy thj018 itp. niz ciezkich karaczy ale bardzo przyjemny kanna jak dla mnie.
Aż zastanawiam się teraz nad zamówieniem NM-2201, z którego zrezygnowałem jeszcze ciut przed wejściem wiadomej ustawy; po zakończeniu znajomości z 5F-AKB48, właśnie ze względu na jego profil działania, który uznawałem wtedy za niedościgniony (Mimo iż rzeczywiście ciekawy do poznania, to zdecydowanie nie do częstego palenia, co widzę z perspektywy czasu). Niepokoi mnie jednak fluoropentylo- podstawnik, co po ciągu na dowolnym 5F- można traktować albo jako hipokryzję, albo jako wyciąganie wniosków.
@up:
Miałeś na myśli 300 mg, czy koda tak Cie mocno robi?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.