Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 121 / 8 / 0
14 pak thio? Nie wyobrazam sobie zjedzenia takiej ilosci tabsow na raz %-D Ja od 2 lat wale praktycznie tylko thio ale 4 paczki to gora (chociaz przewaznie leca 2), wiecej nie bym byl w stanie polknac.
Bag of dope on the table, million blunts, now I'm able
Strung out in my living room, Netflix, no cable
Fresh water I drink, just fillin' up my HP
  • 597 / 2 / 0
Ja też sobie nie wyobrażam, i wybaczcie jeśli się myle, ale coś mi się wydaje, że magister pierdoli głupoty i pisze bajki, ćpun kozak internetowy. :) Takie jest moje zdanie. Następnym razem magistrze wyjeb 80k na kode w miesiącu, i zjedz 25 paczek thio naraz, może to zrobi na kimś wrażenie, to dopiero będzie fame.

Aha i założe się, że masz też biżuterię za 20k, ferrari enzo i srasz złotem. ;)
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 423 / 12 / 0
Nie no kurwa nie mam co robić w domu tylko zmyślać głupoty na forum dla ćpunów, tak jakby mi zależało na ich poważaniu.
  • 597 / 2 / 0
Może się mylę, jeśli tak to sorry. :) Jeśli jednak naprawdę tyle wrzucasz tej kodeiny to tak jak mówiłem, raczej nie ma sensu marnować tyle pieniędzy bo duże dawki nie są zazwyczaj lepsze niż mniejsze, przynajmniej tak wynika z mojego doświadczenia
  • 423 / 12 / 0
No mylisz sie mylisz, tylko raz tyle wrzuciłem, z tego co pamietam miała to być moja ostatnia przygoda z kodą a wtedy 8 paczek robiło mnie już srednio, te 14 naprawde dobrze porobiło, ale wyrzut histaminy tez był ogromny, ale i przy 8-10 pakach tez miewalem ogromne wyrzuty, takie ze cale plecy mialem w jakis bablach i cale czerwone, o ryju juz nie mowie, i oczy czerwone jak burak.Ciekawe od czego zalezy ten wyrzut histaminy, że raz po 8 pakach podrapie się kilka razy, a czasami jestem cały czerwony.Teraz moja standardowa dawka to 8 pak, place dokladnie 48zł, i dobrze robi, ale jak jestem w ciagu np 3 dniowym to 8 pak to juz mnie nie zadowala.
  • 597 / 2 / 0
W sumie też nie wiem jak to jest z tą histaminą, u mnie też loteria. A nie myślałeś o tym, żeby wrzucać po prostu jakieś leki antyhimstaminowe? U mnie zawsze pomaga, bez względu na to jak hardkorowy wyrzut się zdarzy.
  • 423 / 12 / 0
Wrzucałem 2 amertile 20 minut przed kodą, ale jak nie pomogło 2 razy, to przestalem na to marnować pieniądze.
  • 708 / 6 / 0
Jak sami zarabiają to sami wydają ...szczyt chamstwa mówić komu na co ma wydawać a na co nie. Jego kasa robi z nią co chce.
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 597 / 2 / 0
Ja mu przecież nie mówie na co ma wydawać. :) Zakładam, że chodzi Ci o to, że napisałem żę szkoda pieniędzy na tyle kodeiny. To po prostu moje zdanie, bo imo takie dawki nie są skuteczniejsze niż mniejsze, a tolerka rośnie jak szalona. To tylko moje zdanie, przecież nikt nikomu nie rozkazuje. ;) Sam wydaje większość swoich pieniędzy na ćpanie, więc raczej nie mam prawa kogoś za to krytykować %-D
Zresztą nie oszukujmy się, nałogi są drogie. Myślę, że większość wjebanych w cokolwiek ludzi wydaje 3/4 kasy na swoją kochaną truciznę. %-D

@magister
Dziwna sprawa, mnie zawsze pomaga. :o Ale też ja nigdy nie wrzucam aż takich ilości - może to od tego zależy.
Ostatnio zmieniony 08 marca 2014 przez TRD, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 708 / 6 / 0
Pomimo ze bieda z kasa to zawsze się znajdzie to na kode to na tramal. Gdyby tak na samochód albo DOM się uzbieralo.:D
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
Zablokowany
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.