Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 121 / 8 / 0
14 pak thio? Nie wyobrazam sobie zjedzenia takiej ilosci tabsow na raz %-D Ja od 2 lat wale praktycznie tylko thio ale 4 paczki to gora (chociaz przewaznie leca 2), wiecej nie bym byl w stanie polknac.
Bag of dope on the table, million blunts, now I'm able
Strung out in my living room, Netflix, no cable
Fresh water I drink, just fillin' up my HP
  • 597 / 2 / 0
Ja też sobie nie wyobrażam, i wybaczcie jeśli się myle, ale coś mi się wydaje, że magister pierdoli głupoty i pisze bajki, ćpun kozak internetowy. :) Takie jest moje zdanie. Następnym razem magistrze wyjeb 80k na kode w miesiącu, i zjedz 25 paczek thio naraz, może to zrobi na kimś wrażenie, to dopiero będzie fame.

Aha i założe się, że masz też biżuterię za 20k, ferrari enzo i srasz złotem. ;)
"The Himalayas haven't always been mountains." Brian Cox
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
  • 423 / 12 / 0
Nie no kurwa nie mam co robić w domu tylko zmyślać głupoty na forum dla ćpunów, tak jakby mi zależało na ich poważaniu.
  • 597 / 2 / 0
Może się mylę, jeśli tak to sorry. :) Jeśli jednak naprawdę tyle wrzucasz tej kodeiny to tak jak mówiłem, raczej nie ma sensu marnować tyle pieniędzy bo duże dawki nie są zazwyczaj lepsze niż mniejsze, przynajmniej tak wynika z mojego doświadczenia
  • 423 / 12 / 0
No mylisz sie mylisz, tylko raz tyle wrzuciłem, z tego co pamietam miała to być moja ostatnia przygoda z kodą a wtedy 8 paczek robiło mnie już srednio, te 14 naprawde dobrze porobiło, ale wyrzut histaminy tez był ogromny, ale i przy 8-10 pakach tez miewalem ogromne wyrzuty, takie ze cale plecy mialem w jakis bablach i cale czerwone, o ryju juz nie mowie, i oczy czerwone jak burak.Ciekawe od czego zalezy ten wyrzut histaminy, że raz po 8 pakach podrapie się kilka razy, a czasami jestem cały czerwony.Teraz moja standardowa dawka to 8 pak, place dokladnie 48zł, i dobrze robi, ale jak jestem w ciagu np 3 dniowym to 8 pak to juz mnie nie zadowala.
  • 597 / 2 / 0
W sumie też nie wiem jak to jest z tą histaminą, u mnie też loteria. A nie myślałeś o tym, żeby wrzucać po prostu jakieś leki antyhimstaminowe? U mnie zawsze pomaga, bez względu na to jak hardkorowy wyrzut się zdarzy.
  • 423 / 12 / 0
Wrzucałem 2 amertile 20 minut przed kodą, ale jak nie pomogło 2 razy, to przestalem na to marnować pieniądze.
  • 708 / 6 / 0
Jak sami zarabiają to sami wydają ...szczyt chamstwa mówić komu na co ma wydawać a na co nie. Jego kasa robi z nią co chce.
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 597 / 2 / 0
Ja mu przecież nie mówie na co ma wydawać. :) Zakładam, że chodzi Ci o to, że napisałem żę szkoda pieniędzy na tyle kodeiny. To po prostu moje zdanie, bo imo takie dawki nie są skuteczniejsze niż mniejsze, a tolerka rośnie jak szalona. To tylko moje zdanie, przecież nikt nikomu nie rozkazuje. ;) Sam wydaje większość swoich pieniędzy na ćpanie, więc raczej nie mam prawa kogoś za to krytykować %-D
Zresztą nie oszukujmy się, nałogi są drogie. Myślę, że większość wjebanych w cokolwiek ludzi wydaje 3/4 kasy na swoją kochaną truciznę. %-D

@magister
Dziwna sprawa, mnie zawsze pomaga. :o Ale też ja nigdy nie wrzucam aż takich ilości - może to od tego zależy.
Ostatnio zmieniony 08 marca 2014 przez TRD, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 708 / 6 / 0
Pomimo ze bieda z kasa to zawsze się znajdzie to na kode to na tramal. Gdyby tak na samochód albo DOM się uzbieralo.:D
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
Zablokowany
Newsy
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.