Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1857 / 70 / 80
W każdym temacie o ketonach ktoś pisze o podobieństwie do 4-MMC, a 75zł to jest naprawde dużo żeby być tylko całkiem spoko porobionym.
  • 377 / 3 / 0
Nikt nigdzie nie napisał, że cena jest ok w stosunku do efektów, natomiast napisali jasno i wyraźnie dlaczego cena jest wysoka - dostępność. Jeśli środek stanie się popularny to cena szybko spadnie. Tak było z większością rzeczy i tak funkcjonuje ten rynek, pogódźcie się z tym do jasnej cholery i zamiast marudzić co drugi post jaka to cena nie jest kosmiczna, zamknijcie się w swoich pokojach o czekajcie na obniżkę, natomiast dajcie się wypowiadać tym co mają coś do powiedzenia innego niż cena :motz:
Whole life is about "up" and "down".
  • 438 / 12 / 0
Co nie zmienia faktu że sytuacja może być identyczna jak przy 4-MMC. Nie ważne ile kosztuje tylko byle znowu przyjebać zanim worek nie będzie pusty. Większość z nas już tak naprawdę nie pamięta jak mocno mef jebał po bani a jeśli któraś z rzędu kreska dalej klepie i zbija ciśnienie to mamy powrót sytuacji za czasów legala mefa i koniec kropka.
  • 98 / / 0
Zamówiłem tego ustrojstwa na próbę, pewnie we wtorek/środę dojdzie. Pytanko do tych co już odkurzali tę nowość - mocno siada na serducho? Silne wazo? Kardiozwała po wszystkim?
"A pill to make you numb
A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world
Won't save her from herself"
  • 1472 / 26 / 0
jak się przerobi baaardzo dużo to srece cuzć ogólnie tragedi z nim nie ma ,jeśjli nie przerobisz grama w godizny to nie bój się o serce :-)
  • 2641 / 39 / 0
A jak zwała?
  • 377 / 3 / 0
Mam niepełne zdanie, ponieważ chyba zaniżyłem sobie dawkowanie. Poszła na początek kreska 150mg, po 15 minutach, czy przeszło uczucie coś i poczułem efekty na granicy placebo dowaliłem znowu 150mg, po 20 minutach od drugiej kreski wrzuciłem jeszcze 200mg. Efekt ogólny jest trochę inny niż oczekiwania, moim zdaniem bardzo dużo podobieństw z 3-MMC i dawkowanie pewnie powinno być podobne, w moim przypadku 350mg+. Siada na serotoninę, odrealnia trochę jak 3-MMC, natomiast nieogar jest mniejszy. W tle czuć nutkę dopaminową, natomiast bardziej wyraźną niż w przypadku 4-MMC (mefedronu) pewnie dlatego, że efekt serotoniny jest słabszy. Ogólnie działa umilająco, do pełnego wyjebania jest daleko. Natomiast po tych 3 kreskach nie mam obecnie ochoty na dorzut, pomimo właśnie faktu, że specjalnie mocno nie jest. Po oczach nic nie widać, ale to się może zmienić. No i w stosunku cena jakoś wygrywa jednak 3-MMC pomimo mojej wykurwistej tolerki, co do pytania o serducho i zwałę, puls trochę przyspiesza, ciśnienie krwi mam 150-90, niedużo wyższe niż moje "wyjściowe". Nie czuć, żeby serce się jakoś szczególnie męczyło, ciężko powiedzieć, czy wazokostrykcja występuje, ale należałoby założyć, że tak. Tyle ode mnie ;p
  • 18 / / 0
Z tego co przeczytalem, rozumiem ze sniffowales?
  • 377 / 3 / 0
krzyzmo pisze:
Z tego co przeczytalem, rozumiem ze sniffowales?
Faktycznie nie napisałem dokładnie. Tak, jedyną drogą podania był sniff. Tylko jak 3-mmc średnio robi sniffem, tak 300mg 3-mmc nosem bije na kolana dwie pierwsze kreski po 150mg 2-mmc.
  • 18 / / 0
Oralnie nie testowales ?:D
Moze to dopiero bedzie biło na kolana :old:
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.