Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1857 / 70 / 80
W każdym temacie o ketonach ktoś pisze o podobieństwie do 4-MMC, a 75zł to jest naprawde dużo żeby być tylko całkiem spoko porobionym.
  • 377 / 3 / 0
Nikt nigdzie nie napisał, że cena jest ok w stosunku do efektów, natomiast napisali jasno i wyraźnie dlaczego cena jest wysoka - dostępność. Jeśli środek stanie się popularny to cena szybko spadnie. Tak było z większością rzeczy i tak funkcjonuje ten rynek, pogódźcie się z tym do jasnej cholery i zamiast marudzić co drugi post jaka to cena nie jest kosmiczna, zamknijcie się w swoich pokojach o czekajcie na obniżkę, natomiast dajcie się wypowiadać tym co mają coś do powiedzenia innego niż cena :motz:
Whole life is about "up" and "down".
  • 438 / 12 / 0
Co nie zmienia faktu że sytuacja może być identyczna jak przy 4-MMC. Nie ważne ile kosztuje tylko byle znowu przyjebać zanim worek nie będzie pusty. Większość z nas już tak naprawdę nie pamięta jak mocno mef jebał po bani a jeśli któraś z rzędu kreska dalej klepie i zbija ciśnienie to mamy powrót sytuacji za czasów legala mefa i koniec kropka.
  • 98 / / 0
Zamówiłem tego ustrojstwa na próbę, pewnie we wtorek/środę dojdzie. Pytanko do tych co już odkurzali tę nowość - mocno siada na serducho? Silne wazo? Kardiozwała po wszystkim?
"A pill to make you numb
A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world
Won't save her from herself"
  • 1472 / 26 / 0
jak się przerobi baaardzo dużo to srece cuzć ogólnie tragedi z nim nie ma ,jeśjli nie przerobisz grama w godizny to nie bój się o serce :-)
  • 2641 / 39 / 0
A jak zwała?
  • 377 / 3 / 0
Mam niepełne zdanie, ponieważ chyba zaniżyłem sobie dawkowanie. Poszła na początek kreska 150mg, po 15 minutach, czy przeszło uczucie coś i poczułem efekty na granicy placebo dowaliłem znowu 150mg, po 20 minutach od drugiej kreski wrzuciłem jeszcze 200mg. Efekt ogólny jest trochę inny niż oczekiwania, moim zdaniem bardzo dużo podobieństw z 3-MMC i dawkowanie pewnie powinno być podobne, w moim przypadku 350mg+. Siada na serotoninę, odrealnia trochę jak 3-MMC, natomiast nieogar jest mniejszy. W tle czuć nutkę dopaminową, natomiast bardziej wyraźną niż w przypadku 4-MMC (mefedronu) pewnie dlatego, że efekt serotoniny jest słabszy. Ogólnie działa umilająco, do pełnego wyjebania jest daleko. Natomiast po tych 3 kreskach nie mam obecnie ochoty na dorzut, pomimo właśnie faktu, że specjalnie mocno nie jest. Po oczach nic nie widać, ale to się może zmienić. No i w stosunku cena jakoś wygrywa jednak 3-MMC pomimo mojej wykurwistej tolerki, co do pytania o serducho i zwałę, puls trochę przyspiesza, ciśnienie krwi mam 150-90, niedużo wyższe niż moje "wyjściowe". Nie czuć, żeby serce się jakoś szczególnie męczyło, ciężko powiedzieć, czy wazokostrykcja występuje, ale należałoby założyć, że tak. Tyle ode mnie ;p
  • 18 / / 0
Z tego co przeczytalem, rozumiem ze sniffowales?
  • 377 / 3 / 0
krzyzmo pisze:
Z tego co przeczytalem, rozumiem ze sniffowales?
Faktycznie nie napisałem dokładnie. Tak, jedyną drogą podania był sniff. Tylko jak 3-mmc średnio robi sniffem, tak 300mg 3-mmc nosem bije na kolana dwie pierwsze kreski po 150mg 2-mmc.
  • 18 / / 0
Oralnie nie testowales ?:D
Moze to dopiero bedzie biło na kolana :old:
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.