najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 201 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ziolo »
ice , northern light i easy bud z female seeds

zadna z nich niema auto, jezeli bedziez naginał, miała screena i niebedziesz przeciagała wega to sie pewnie zmiesciłbyś w wymiarach

z tych 3 odradzam easy buda mimo iz jest najmniej smierdzacy
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
dla wyjaśnienia.

nie istnieje odmiana posiadająca autoflo której nasiona są feminizowane i rośliny które z nich wyrosną będą miały autoflo...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BUTCH »
Leonardo a jak jest z mocą lowrydera w porównaniu do np. top 44 ak 48, jest podobna czy słabsza?
Uwaga! Użytkownik BUTCH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: piotr240 »
Chciałbym to wysadzić w najbliższym czasie (dlatego zalezy mi tez na szybkiej odmianie), a
"ice , northern light i easy bud z female seed" nie ma aktualnie ani na seed.pl ani na cannabis.fr.pl . Może podpowiecie mi jakaś odmiana która jest tam teraz dostępna.
A tak z innej beczki to nie ma byc to towar komercyjny. I nie oczekuje ze jeśli roślina nie pachnie to materiał będzie pachniał.
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2007 przez piotr240, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 28 / / 0
Jak to jest z tą mocą Lowrydera? [o tak, teraz wszystko pasi]
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2007 przez BUTCH, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik BUTCH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
wyejabłem swoją odpowiedź sam.
  • 28 / / 0
A to czemu? Zmieniłeś zdanie ? Lowryder to jednak masakrator?!

I knew it ! ;-)
  • 85 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: paszcza420 »
lowryder daje całkiem przystępne kwiatki, ale roznica pomiedzy odmianami rozpoznawanymi jako GRUBE jest spora. także jeśli po prostu jest to ok, nie bedziesz narzekał, ale jeśli masz dopiero sadzić roślinę to zdecydowanie lepiej sie postarać i przytrenować cuś lepszego.
Here is something you can't understand
how he could just make the law to bend
Fucking fascist and retarded slut of his
don't let them tell you to do that or this

Cripples rule everything around me
C.R.E.A.M, that's not my place to be
  • 28 / / 0
Inne swoją drogą ale chce mieć palenie jak najszybciej,czerwiec, lipiec.
A rozumiem że paliłeś lowrydera? Taki joint z grama starczy ?
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2007 przez BUTCH, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1736 / 18 / 0
A to czemu? Zmieniłeś zdanie ? Lowryder to jednak masakrator?!

I knew it ! ;-)
raczej dlatego bo mam wyjebane na bycie jeleniem. Tylko ja mam pokazywać zdjęcia, a reszta ma w piździe?

lowryder daje całkiem przystępne kwiatki,
huja daje. kwiatki lowrydera wyglądają jak kurwa ŁĄKA w pizdu... jeśli ty to nazywasz "w miarę przystępnymi kwiatkami" to musisz mieć tragiczną sytuację z materiałem u siebie...
Co do mocy to oscyluje w okolicach średniej i raczej poniżej. Ja mu daje 4/10 (5 - to dla mnie "średnie") oczywiście pod względem mocy... Tak w huj sceptycznie to dałbym mu 3/10 patrząc przez pryzmat tego co przejarałem w życiu i patrząc na to że odmian którym dam 9/10 i 10/10 jeszcze nie paliłem ;).

Inne swoją drogą ale chce mieć palenie jak najszybciej,czerwiec, lipiec.
A rozumiem że paliłeś lowrydera? Taki joint z grama starczy żeby mieć fajnie?! :-D
Tak starczy. Joint z grama na dwie osoby i maciej "fajnie" ale bez szaleństwa.
Dochodzi jeszcze kwestia lotu który jest w huj indyjowy. Czyli rozleniwia strasznie...

Lowryder jest fajna sprawa jeśli masz swoje nasiona. Sadzisz sobie 40-50 krzaków i sie nimi specjalnie nie zajmujesz. W sierpniu zbierasz plon i sobie jarasz.

UWAGA: Lowryder jest bradzo wrażliwy na pleśnienie...
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2007 przez Mr.LaTacha, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.