Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1360 / 179 / 0
Dopiero przy iv pokazuje pelnie dzialania, sniff/po nie ma podjazdudo iv gdzie czuc typowe dla apvp efekty.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 5 / / 0
chwilowo przystopowałem pvp i mam 1g tego PVT co myślicie o dawce 120 mg? PVP ładuje tak 50-70mg - tylko sniff
Uwaga! Użytkownik oprino13 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 348 / 9 / 0
Spoko ładuj 120, zależy jeszcze jak z mocą sortu i jak tam z reakcją Twojego organizmu na takie rzeczy, tolerką itd, ale ja osobiście skusiłbym się nawet na jakieś 150mg.
  • 6 / / 0
A-pvt zamówiłam z [źródło wycięte] jako darmową próbkę. Chciałam zobaczyć, jak bardzo różni się od apvp, które swoją drogą mi się podobało.
Zastanawiam się, czy to ze mną jest coś nie tak, że prócz znieczulenia twarzy nic więcej nie czuję, czy ta substancja naprawdę jest taka słaba.
Ktoś z was może przypadkiem też miał próbkę a-pvt [cut] i mógłby się o niej wypowiedzieć?
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2015 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zakaz dyskusji o źródłach
  • 157 / 2 / 0
Potwierdzam eleganckie działanie substancji w ilości 20-30mg podane metodą "z papierosa" :diabolic:
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2013 przez kam3leON, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 7 / / 0
Berig pisze:
Wnioskuję o przeniesienie tematu do działu dotyczącego research chemicals, ponieważ a-PVT nie jest pirolidynopentiofenonem, a pirolidynopentiotiofenonem, zatem należy jej się miejsce obok metiopropaminy.
Raczej "Kokaina i inne stymulanty"
  • 934 / 12 / 0
A jakie ilości alfy są w takim razie "elegancko" działajace w tej formie podania u Ciebie. Ciężko mi uwieżyć ze ktoś próbujący obu, będzie miałtakie zdanie o alfa-pvt, bo różnica jest znaczna o pomiędzy nimi i na mnie akurtat a-pvt podziałało jak marny substytut alfy.
  • 3250 / 357 / 2
A mi sie A-PVT bardziej od A-PVP. Łagodniejsze, przy wcale niekiepskim działaniu. Moja lista pyrovaleronów od najlepszego:
1.MDPV
2.A-PVT
3.A-PVP
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 157 / 2 / 0
@klejofas

PVP nie paliłem i nie zamierzam. Napisałem tylko jak działa TA substancja a określenie elegancko oznacza miłą niedługą stymulację z mocnym podniesieniem nastroju.
  • 283 / 1 / 0
Na mnie a-pvt też bardzo fajnie działało. Średnia stymulacja, clear head bez żadnego nieogaru i bardzo dobry humorek. Tylko ze trzeba wziąć pod uwagę to że gdy ja testowałem miałem praktycznie zerowa tolerke na beta-ketony i dawki rzędu 50mg już były wystarczające ;)
Uwaga! Użytkownik Marines nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.