Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 168 / 11 / 0
Śmieszne trochę, ale też miałem okazję w niedziele pić i dziwnie boli mnie ucho, a nie miałem okazji się przeziębić.
Zamówię te pojemniki i napiszę z czego nakrętka.
  • 554 / 5 / 0
dziwna sprawa mnie czesto po gieblu w szyi dziwnie strzykało , akurat to sie zbiegało z czasem gdy piłem z butelki zwykłej po napoju ;p
  • 1205 / 10 / 0
dziwi mnie to co piszecie bo ja korzystam juz od roku z fiolek po kokolino/koko i ani jednej nie rozpuscilo, zadnego nalotu, a czasem po tydzien byly wypelnione....

jak dla mnie to idealna forma tymczasowego przechowywania w celu uzycia w terenie, bo mnie juz od 1.5 roku dawki w okolicach 2ml starczaja...
  • 134 / / 0
A mnie za każdym razem bolało ucho jak piłem. Jak wracałem do metody strzykwaka+szklanka ból znikał po jakimś czasie i nie wracał.
Uwaga! Użytkownik Dead Kennedys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / / 0
Cześć witam całe forum jako że jestem nowy :] Zamówiłem właśnie 100 ml GBL i zadam pytanie które może być dla was dziwne, mianowicie skoro G rozpuszcza plastiki to czy na pewno bezpieczne jest miarkowanie ze strzykawki? czy musi być ze specjalnych materiałów?
  • 545 / 8 / 0
nie wszystkie plastiki rozpuszcza. pompki mogą być z HDPE, nie wiem, ale mojej zwykłej z apteki nie rozpuścił, chodzi gładko pomimo, że tak z litr przez nią przeszedł.
  • 565 / 7 / 0
Dobrym sposobem jest odpowiednio obcieta tuba po tabletkach musujacych.
Co do pompek to zadnej tak w zasadzie nie rozpuszcza w pelnym tego slowa znaczeniu, ale tlok zaczyna sie nieprzewidywalnie obsuwac i w efekcie polewasz sobie wiecej niz miales.
Nie uzywaj tych polfy (z niebieskim tlokiem), sa chujowe. Specjalnie dla Ciebie zaloze temat o pompkach.
  • 761 / 11 / 0
W co lepszej aptece można dostać szklane buteleczki o różnych pojemnościach za kilkadziesiąt groszy sztuka. A jak nie ma to można kupić krople żołądkowe z apteczki babuni (granatowa naklejka), zębami wyciągnąć dozownik, osuszyć zawartość (zawierają allobarbital) i odlać sobie porcję giebla... Taka buteleczka ma ok. 30ml.
  • 1180 / 5 / 0
Ile gbla da się upchnąć do kapsułki 00 ? (dla porównania możecie tez napisać ile mieści się w rozmiarze 0)

Czy da się w takiej kapsułce przechowywać beż żadnych wycieków przez dłuższy czas - typu miesiąc?
  • 729 / 6 / 0
Męczycie się strasznie. Aromaty do ciast w takich ładnych fioleczkach sprzedawane, jedna fioleczka jakieś 6ml zawiera, tanie jak barszcz to można wziąć sobie z 4 fioleczki każda po 1,5ml i hajda. Albo zrobić skalę (przyklejając małe, wąskie kawałki taśmy izolacyjnej wycięte niczym kreseczki) co pół mililitra i też jest dobrze, można odmierzać, najlepsze wg mnie rozwiązanie.
[ external image ]
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2011 przez Toker, łącznie zmieniany 1 raz.
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.