Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Używanie narkotyków sprawiło że w życiu...
...więcej zyskałem (niebo)
65
55%
...więcej straciłem (piekło)
53
45%

Liczba głosów: 118

ODPOWIEDZ
  • 65 / / 0
ja bym ciezko wybieral miedzy silownia a drugsami ;d. ale chyba wole byc hardkorowym koxem niz cpunem.
Uwaga! Użytkownik Nick na potrzeby [h] nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 371 / 9 / 0
@up @up @up

wg mnie tu nie chodzi o wymówki i sprawdzanie się

ja np po prostu lubię sobie coś zarzucić i spędzać w ten sposób czas, to moje życie i moge w zasadzie zrobić z nim co chce jakby nie patrzeć ;-) wkurwiają mnie wkute głęboko zasady wymyślone przez innych ludzi typu "to jest złe a to dobre" - niby czemu? bo ktoś tak stwierdził? dla mnie bez sensu, wole decydować o swoim losie i życiu sam, to jest wolność :)

ktoś może mi wmawiać ze sie wjebałem w dragi ze to niszczy ze złe blablabla no tak ale jestem w pełni swiadomy swego wyboru :D to że kogoś to razi... heh nie mój biznes, nikomu krzywdy nie robię przecież
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 65 / / 0
no coz, inna sprawa jest to czy wjebanie w dragi jest czyms koniecznie zlym :D.
Uwaga! Użytkownik Nick na potrzeby [h] nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 371 / 9 / 0
dokładnie, zresztą każdy ma prawo do własnych poglądów i nie można ich przecież komukolwiek narzucać... to też w sumie jest moim poglądem %-D śmieszne to wszystko jakby się tak głęboko zastanowić :-D no cóż nie o tym jest temat więc kończe te własne przemyślenia, będe kminić na następnym tripie %-D %-D
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 258 / 17 / 0
Plusów od huja, ale jeden minus potezna kurwa depresja ktora juz trwa prawie 2 lata :)
  • 40 / / 0
ja gdybym mógł cofnąć czas raczej bym nie wzial. THC przedewszystkim potrafilo mi zrobic taka pustke w glowie i amotywacje, ze szok sporo prze to stracilem. Przez całą reszte innych substancji myśle, że zyskałem.
  • 989 / 76 / 0
Oprócz wspomnień nic mi narkotyki nie dały, zabrały... rozjebały mnie. Jestem wrak, byłem wrak, może się podniosę.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
  • 357 / 2 / 0
Z minusów to lęki i osłabiona pamięć. Gdybym mógł cofnąć czas to nawet bym gałki nie próbował.
I was made for lovin' you baby
Na mocy obowiązującego prawa na terytorium Polski ZABRANIAM kopiowania moich postów, które de facto są fikcja.
  • 1587 / 11 / 0
U mnie jest to zdecydowanie Niebo :)

No to zaczynajmy po kolei:

1. Poprawa relacji z ludźmi. Wcześniej byłam bardzo samotna. Czułam się inna od reszty. Teraz mam wielu przyjaciół - psychoanautów, którzy są moimi bratnimi duszami. Od zawsze lubiłam elektronikę, a inni woleli rock. Ale psychonauci lubią elektronikę tak samo jak ja. Niesamowicie uwielbiam tych ludzi. Zauważyłam też, że psychonauci nie boją się ciszy. Gdy ktoś ma bardziej introwertyczny nastrój może sobie w spokoju pomilczeć, natomiast wśród towarzystwa alkoholowego od razu jest zaczepiany.
2. Wyostrzenie zmysłów. Na stałe zmieniła mi się percepcja. Non stop jestem zachwycona kolorami ! Właściwie to żyję w nieustającym zachwycie, zdarza mi się zachwycać nawet nad szarą podłogą. To bardzo miły dodatek do życia. Dzięki niemu każda drobnostka staje się przyjemnością.
3. Nie postrzegam już cierpienia tak jak dawniej. Patrzę na wszystko, jako na lekcję. Jak spotka mnie coś smutnego - płaczę, bo lubię płakać , gdyż emocje są piękne. Gdy uświadomiłam sobie, że lubię smutek poczułam się wyzwolona. Po jakimś czasie jednak dochodzę do siebie.
4. Stwierdziłam, że tu gdzie jestem, jest wszystko czego mi trzeba i nie chcę nigdzie uciekać.
5. Kocham siebie taką , jaka jestem - wcześniej miałam dużo kompleksów.

Jak sobie jeszcze coś przypomnę, to dodam.
Minusów nie widzę żadnych.... zresztą jak można widzieć gdzieś minus, przecież nawet jak coś jest nieprzyjemne to jest to jakaś lekcja :P
rchiro the best
  • 989 / 76 / 0
No bo wiesz, ogólnie niedotlenienie mózgu i potem martwica obniża tą inteligencję. A jak człowiek gupi to szczęśliwszy.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.