Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 42 / 2 / 0
zwykle podchodzi mj, ale zależy od filmu
  • 867 / 18 / 0
25B-NBOMe + film ''przez ciemne zwierciadlo''. Pewnie allad lub LSD tez by sie nadal. Ten film jest naprawde robiony pod kwasa.

Na grubej fazie nie odrozniasz, czy te kreski sie ruszaja na ekranie, czy to halun. Tylko szczerze lepiej sie oglada na zwyklym telewizorze lub ekranie komputera, a nie jakims zjebanym HD
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 9 / 0
polecam odpalic film Lustra horror (mirrros czy jakos tak) po tak minimum tygodniu paleniu alfy %-D
I live fast and die fast too
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:
Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
  • 34 / / 0
Egzotiko pisze:
polecam odpalic film Lustra horror (mirrros czy jakos tak) po tak minimum tygodniu paleniu alfy %-D
jprdl :D
do alfy Smerfy przeca najlepsiejsze :*)
Uwaga! Użytkownik Strann101 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 497 / 12 / 0
koda to cudo do filmów. Boże, wtedy tak się mega przyjemnie ogląda filmy, że to jest szok. Możesz oglądać dosłownie wszystko, wszystko ma namiastkę czegoś co jest ciekawe, wszystko jest ładne, wszystko jest piękniusie.
Baardzo lubiłem oglądać filmy po kodzie. Położyć się na łóżku, wziąć coś do jedzenia (apetyt mi rośnie na kodzie) i oglądać filmy.
Polecam wszystkim, sobie najbardziej.
p
email: 853156@protonmail.com
  • 177 / / 0
Zdecydowanie jestem zwolennikiem oglądania filmów po kanna. Aczkolwiek ostatnio próbowałem po MXE i też całkiem nieźle. Planuje mix MXE+ kanna i film.
  • 867 / 18 / 0
polecam telewizor i laptop

25B-NBOMe + film ''a scanner darkly''
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 105 / 2 / 0
Po 2C-P rewelacja. Filmy "Wyścig" i "Grawitacja" były jednymi z lepszych jakie widziałem. Wpatrzony byłem jak przysłowiowy szpak w pizde. Dziś Jurassic World na 25B. Skromne o.5mg, ale już powinno wystarczyć. No i trochę wódki na możliwy bl.
  • 478 / 22 / 0
Po przedawkowaniu (nie wiem o ile, ale teoretycznie mogłem od tego umrzeć) NBOMów, co prawda nie w kinie, ale na komputerze - seans z "Manną" i "Od zmierzchu do świtu" i jeszcze jakimś porytym filmie o sobowtórce Lady Gagi pożartej przez tygrysa wspominam bardzo ciekawie. Sceny przemocy odczuwałem jako bardzo satysfakcjonujące (chociaż scena w gabinecie ginekologicznym wywołała skojarzenia z aborcją co odczułem jako oburzające, że w ogóle pokazują coś takiego - obcinanie głów i tortury już spoko). W ogóle pierwszy raz tak doświadczałem filmów (chyba przez to że hiperpobudzony mózg analizował każdą sekundę filmu z ogromną mocą i obszernością) że traktowałem je bardziej jak dzieło sztuki niż opowiadanie, patrzyłem bardziej z perspektywy reżysera niż szarego kowalskiego który zapomina że ogląda film i wtapia się w historię. Co chwila widziałem jakieś drobne smaczki, nawiązania do historii kina, do popkultury, subtelne poczucie humoru itd. Pod koniec "Od zmierzchu do świtu" końcowy wybuch przyniósł mi mnóstwo radości i miałem wrażenie że obejrzałem pełne i skończone, w pewnym sensie doskonałe Dzieło.
Oglądając "Mannę" miałem wrażenie że oglądam prawdziwie intelektualne Kino, że reżyser z każdą sceną coraz bardziej ciśnie odbiorcy i mówi mu "Czy ten koleś na ekranie to przypadkiem nie jesteś ty? A jak ty byś się zachował w tej sytuacji? Myślisz że to ciebie nie dotyczy? Myślisz że sens tej metafory gdzieś się gubi po drodzie, nie jest po prostu przenośnią twoich najgłębszych kompleksów i najprymitywniejszych, najnaiwniejszych pragnień i marzeń?" itd. Rozbawiła mnie postać jednego z bohaterów, w którym widziałem archetyp znienawidzonego przeze mnie przystojniaka z dobrego domu, dopieszczonego i wykochanego przez rodziców na wszystkie sposoby, w którego sposobie mówienia i chodzenia widać że dzieciństwo dało mu 100% komfortu psychicznego.
Ale i tak zawsze będę wolał zamknięte oczy i muzykę, niż film.
Uwaga! Użytkownik szalonykot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 18 / 0
spora jak na osobnika dawka 25B-NBOME + film "a scanner darkly - przez ciemne zwierciadlo"

https://www.youtube.com/watch?v=hkjDUERgCQw

Film na trzezwo caly sie rusza. Jak wlaczy sie do tego haluny psychodeliczne to w srodku fazy wszystko ci zapierdala po ekranie i nie jestes w stanie odroznic ktore elementy sa animowane, a ktore sa efektem dzialania srodka.

Miazga, polecam.

Podejrzewam, ze ten film byl specjalnie robiony pod taka faze, zreszta postaci w nim tez ciagle chodza nacpane. Film-faza mowie wam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.