Na grubej fazie nie odrozniasz, czy te kreski sie ruszaja na ekranie, czy to halun. Tylko szczerze lepiej sie oglada na zwyklym telewizorze lub ekranie komputera, a nie jakims zjebanym HD
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
Egzotiko pisze:polecam odpalic film Lustra horror (mirrros czy jakos tak) po tak minimum tygodniu paleniu alfy
do alfy Smerfy przeca najlepsiejsze
Baardzo lubiłem oglądać filmy po kodzie. Położyć się na łóżku, wziąć coś do jedzenia (apetyt mi rośnie na kodzie) i oglądać filmy.
Polecam wszystkim, sobie najbardziej.
email: 853156@protonmail.com
Oglądając "Mannę" miałem wrażenie że oglądam prawdziwie intelektualne Kino, że reżyser z każdą sceną coraz bardziej ciśnie odbiorcy i mówi mu "Czy ten koleś na ekranie to przypadkiem nie jesteś ty? A jak ty byś się zachował w tej sytuacji? Myślisz że to ciebie nie dotyczy? Myślisz że sens tej metafory gdzieś się gubi po drodzie, nie jest po prostu przenośnią twoich najgłębszych kompleksów i najprymitywniejszych, najnaiwniejszych pragnień i marzeń?" itd. Rozbawiła mnie postać jednego z bohaterów, w którym widziałem archetyp znienawidzonego przeze mnie przystojniaka z dobrego domu, dopieszczonego i wykochanego przez rodziców na wszystkie sposoby, w którego sposobie mówienia i chodzenia widać że dzieciństwo dało mu 100% komfortu psychicznego.
Ale i tak zawsze będę wolał zamknięte oczy i muzykę, niż film.
https://www.youtube.com/watch?v=hkjDUERgCQw
Film na trzezwo caly sie rusza. Jak wlaczy sie do tego haluny psychodeliczne to w srodku fazy wszystko ci zapierdala po ekranie i nie jestes w stanie odroznic ktore elementy sa animowane, a ktore sa efektem dzialania srodka.
Miazga, polecam.
Podejrzewam, ze ten film byl specjalnie robiony pod taka faze, zreszta postaci w nim tez ciagle chodza nacpane. Film-faza mowie wam.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.