Tak swoją drogą jeżeli chodzi o troche podobne substancje to dużo piszą o Phenylpiracetam`em (Fenylopiracetam) jest o tym tu fenylopiracetam-watek-ogolny-t41257.html
scalono- aire
600mg+ albo i więcej nie dało jakiś wyraźnych efektów, żadnej prospołeczności nie poczułem ale brałem będąc skrajnie przemęczonym więc działania motywacyjnego też nie uświadczyłem zobaczymy jak dawki regularne ok 500 mg codziennie się sprawdzą, w teorii powinny.
Sulbutiamina działała tak, że to ni w pizde ni w oko.
W koncu to pochodna witaminy.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.