Produkty medyczno-farmaceutyczne opatrzone nazwami generycznymi.
ODPOWIEDZ
  • 46 / 4 / 0
Na razie sobie testuje rożne rzeczy, co do Sulbutiaminy to spróbowałem 400mg to efekt może jakis minimalny był ale raczej bardzo niewielki. Sprobuje jeszcze z dawka 600 mg bo 400 mg to raczej za mało. Jak już brać to myślę że doraźnie.

Tak swoją drogą jeżeli chodzi o troche podobne substancje to dużo piszą o Phenylpiracetam`em (Fenylopiracetam) jest o tym tu fenylopiracetam-watek-ogolny-t41257.html
  • 216 / 39 / 0
Czy ktoś miał jakieś efekty warte uwagi? Taki naprawdę konkretnie poprawiony ogar?
scalono- aire
600mg+ albo i więcej nie dało jakiś wyraźnych efektów, żadnej prospołeczności nie poczułem ale brałem będąc skrajnie przemęczonym więc działania motywacyjnego też nie uświadczyłem zobaczymy jak dawki regularne ok 500 mg codziennie się sprawdzą, w teorii powinny.
GŁOSUJ NA PARTIE RAZEM JEŚLI CHCESZ DEPENALIZACJI, NIE KUPUJ NIC Z AKCYZĄ!
  • 906 / 75 / 19
Podbijam pytanie.
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 6 / / 0
Temat umarł? Jak ta substancja działa w porównaniu do Noopeptu?
  • 202 / 15 / 0
Nijak ;-) rzeczywiście daje energii i poprawia nastrój, jednak działanie nie jest wyjątkowo silne i trwa około 6 godzin.
  • 1425 / 81 / 0
Re: Sulbutiamina
Nieprzeczytany post autor: hess »
wg mnie nie jest to warte 2pln za grama.
  • 3651 / 999 / 2
Dlaczego nie jest warte? Sulbutiamina i Noopept mają inne spektrum działania!
sky is the limit
  • 1425 / 81 / 0
Re: Sulbutiamina
Nieprzeczytany post autor: hess »
Nie twierdzę, że działanie jest podobne do noopepta.

Sulbutiamina działała tak, że to ni w pizde ni w oko.

W koncu to pochodna witaminy.
  • 145 / 1 / 0
Niby na fobię i stres, lęki... a ja czułem jeszcze większe spięcie i takie uczucie kaca... ogólnie to słabe to
terapia dla dorosłych gdańsk wrzeszcz
  • 3651 / 999 / 2
Może to subiektywne odczucie, ale zawsze jak brałem sulbutiaminę z lorazepamem, to miałem odruchy wymiotne, nieregularną pracę serca i skoki temperatury.
sky is the limit
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.