Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 278 / 11 / 0
blablab pisze:
Ja z 25C
Psychodeliki to druga opcja, która wchodzi w grę, jeśli impreza będzie bardziej "sylwestrowa" niż sylwestrowa.
  • 86 / / 0
magination pisze:
Ja sam się zastanawiam nad tegorocznym sylwestrem i prosiłbym Was o stricte poradę - rok temu brałem DOCa który mnie bardzo wymęczył i jazda była dziwna ze stadem szalonej chlejącej ekipy na domówce. No tak. Zastanawiam się teraz czy w ogóle brać psychodelika jak poprzednio bo już wiem że może on "przytłumić" typową imprezę sylwestrową jakiej chcę czyli chulanki itd.
Słyszałem stąd o miksie 6-APB z 4-aco... może, może, o ile 6-apb nie robi tolerki na fenki bo nie mogę mieć na nbome po sylw ;) Jak miks by się sprawdził w moim planie?
Tym razem też to będzie domówka. Ogólnie szukam czegoś też a'la "psychowixa" %-D Czyli psychodela/wizuale ale z możliwością balangi. Spieszy mi się bo trza zamawiać :-D
Wymyśliłem jeszcze wersję light jeśli nie psycho: alko + gbl + palenie
watch?v=E0WPEIvuLKs mózg rozjebany
  • 79 / 3 / 0
Ja będę testował mam nadzieję na sylwka 3MMC + NEB + 4FMA i to wszystko podlane gieblem, spodziewam się konkretnego wyczesu
Uwaga! Użytkownik sweetdream nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Jak dla mnie to o jedną rzecz za dużo. Ja bym szamał albo 4-FMA, albo 3-MMC.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 18 / / 0
czym przedłużyć działanie 3-MMC? bo chciałbym zarzucać dłuższy czas na sylwka a to nie ekonomiczna substancja trzeba ładować po 300-400mg w husteczke na trochę fazy.
  • 251 / / 0
No my się zastanawiamy ciągle. Pierwotny plan zakładał mahometa, 25I i może benzydaminę. Zastanawiam się, czy to jakoś modyfikować? Np. 6-ABP i mahomet? Albo jakoś dołączyć MXE? Jestem otwarty na wszelkie sugestie. Oczywiście będą tam jakieś śladowe ilości alkoholu i zielsko w ilościach przemysłowych. W razie czego na zmułę można przyrządzić metkata, albo dołączyć do miksu jakieś ketony. Więc pytam Was, co, jak, ile, żeby żyło się milej? %-D
Jednak człowiek, który wraca przez Drzwi w Murze, nigdy nie będzie tym samym, który przez nie przeszedł.
  • 4 / / 0
dudipl pisze:
Witam!
Poszukuję mixu na sylwestra, (którego przetestuję również w Boże Narodzenie czy się sprawdzi) i póki co jestem pewien, że będzie on zawierał MJ, alko i teraz zostaje kwestia wyboru. Zastanawiam się nad jakimś pobudzaczem Etkat/Feta + jakiś euforyk albo psychodelik. DXM raczej się nie nada bo mnie chyba zabije taki mix a kodeiny nie brałem więc się nie wypowiem. Z RC próbowałem tylko Etkata i działał przyjemnie, ale szukam czegoś co dałoby mi energię żebym poszalał a jednocześnie humor albo pozytywną psychowixe :D Receptory mam niewyrobione, prawie zerowa tolerka. Co polecacie ?
Dobra, już przemyślałem sprawę co chcę ;) Mam zamiar zamówić Eth-Cata i 3,4-DMMC. Dobry mix jeżeli chodzi o stymulanta i euforyka? W jakich porcjach mogę to walić przy prawie zerowej tolerce ? I czy mogę 3,4-DMMC donosowo, bo jeszcze tego nie testowałem. Mam w planach jakieś 8-12h imprezy przy muzie, MJ i trochę alko (bez przesadnego chlania) i muszę to dobrze rozplanować. Czy nie będzie problemów z serduchem ? W razie czego to czym mogę się ratować ?
  • 2334 / 9 / 0
Bieda. IMO jedno i drugie o dupę rozbić. Kup 3-MMC i dorzuć trochę amfy, a-pvp, albo NEB'a, jeśli chcesz szamać ketony. Poziom wyżej, z legalnych wynalazków są jeszcze 6-APB/5-APB/5-API/4-FMA i podbone. etkat to słabe gówno z chujowym zjazdem, 3,4-dmmc podobnie zresztą.
Ostatnio zmieniony 11 grudnia 2012 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 105 / / 0
Chujowe żeczy wybieracie. Ja bym brał bufedron.
  • 2334 / 9 / 0
Moim zdaniem bufedron jest chujowy :-). A jeśli nie chujowy, to chujowo słaby.
ODPOWIEDZ
Newsy
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia

Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą

Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.