Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Tylko to pomaga, no i gorzała ale to tylko jak jestem na klonach bo na trzeźwo mnie odrzuca od vodki. Jeśli chodzi o cold turkey to moim przypadku NO WAY.
PotemSłowaDoZiomkaWOparachZeSkrętówByUważał
NaCoNaWszystkichKonfidentów
NaKurewskąRasęPrzyczajonychAgentów
PozdrawiamWszystkichZielonychKonsumentów
mnie mianseryna zajebiście usypia, nawet po stymulantach albo kiedy jestem całkowicie wyspany, zasypiam bez problemu i nie jestem się w stanie zbudzic przez jakies 12 godzin
można by chyba tym przespać najgorszy dzień
Jakie objawy skręta klony niwelują? Usuwają choć trochę fizyczny dyskomfort? Uspokajają nogi?
Wszystkie objawy jestem w stanie znieść, poza zespołem niespokojnych nóg, który to przybiera u mnie skrajne postaci. Ulgę przynoszą dopiero masaże tak mocne, że zostawiają siniaki. I jest to ulga chwilowa.
z leków ćpalniczych polecam z 45mg kody lub benzo (najlepiej relanium, nitrazepam) lub bpr.
Jak już chce się odstawić, to kupowanie recept na klony jest średnim pomysłem, jak już jest możliwość, to lepiej zakupić w/w diazepam, nitrazepam (najlepiej nic ;) ). Bardzo pomaga na fizyczne objawy, trochę mniej na psychikę, ale po ich odstawieniu nie będzie takiego burdelu na bani jak po klonach tylko depresja.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.