Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: szajbun66fm »
ale co to jest ogolnie bongo wiadro itp ja tego wogole nielapie. napiszcie nawet na moje gg 6770942 :scared:
Uwaga! Użytkownik szajbun66fm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 87 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gGg »
http://haszysz.com/index.php?id=spos Tu masz wiele sposobów. Prościej chyba sie nie da jak tutaj jest :D
.
  • 4 / / 0
a jak dobrze skrecic filter do jointa? wlasciwie z czego. bo czytalem o tym i niezapbradzo ile ma byc tego"papieru"??
Uwaga! Użytkownik szajbun66fm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielona »
szajbun ty chyba jestes BARDZO młodym człowiekiem, co? Nie ma co sie burzyc, ale skoro nie wiesz takich prostych rzeczy (których człowiek własciwie sie nie uczy celowo tylko z biegiem czasu sam wręcz nieświadomie przyswaja) to moze za wczesnie dla ciebie na jakiekolwiek jonity? :huh:
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
jointy najlepiej sie uczyc robic od kogos na żywo...

sam wiem bo jak patrzylem sobie w necie jak sie jointy kreci i krecilem to mi wychodzily ale dopiero jak mi kzyn pokazal jak on kreci to zaczely mi wychodzic zajebiste naprawde...
ale moze to tez przez to ze juz mialem jakies doswiadczenie :P

A co do papiera na filter:
ja jestem bardzo zadowolony z filterkow od hemp.pl tylko ze mi sie skonczyly :(
ja stosuje blok techniczny kolorowy koloru żółtego (proponuje bialy - mnie trujacy :P )... ogolnie to wycinasz pasek o szerokosci takiej zeby ci pasowalo (im krotszy tym bardziej parzy im dluzszy tym wiecej sie THC osadza na papierku) i o dlugosci takiej zeby takze ci pasowalo (im dluzszy bedzie papierek to po zwinienieciu bedzie mial mniej "przelotow" i wiecej thc bedzie sie osadzalo i trudniej sie bedzie ciagnac im krotszy bedzie tym wieksza szansa ze ziolo bedzie przelatywalo przez filterek przy ciagnieciu, trzeba wybrac optymalna dla siebie wartosc:

A usnik krecimy tak ze poprostu zwijamy bardzo mocno i blisko siebie robimy jointa i poszczamy ustnik sie troche rozwinie i bibula bedzie ciezko dookola niego zawinieta :)
Ubijamy jointa to wartosci optymalnej uderzejac strona jointa z ustnikiem o stol tak zeby ziolo sie samo ubilo (jest tez pare innych opcji ale mi sie ta podoba) i wtedy moim zdaniem jest jont optymalnie ubity...
Najlepiej poczekac az osliniona bibula wyschnie albo zapalniczka jej troche pomoc bo czasami bywa tak ze jak jest bibula mocno mokra to sie nie spala tak ladnie jak druga strona i troche hujowo sie wtedy pali...

hehehehehe LOOOOOOOOOL
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 4 / / 0
Thx wielki Leonardo DaVinci (dobrze napisalem?? :-D ) jak mozesz napisz na moje GG 6770942 <_<
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
nie moge napisac na twoje gg
i nie radze ci podawac twojego numeru gg bo to jest prawie rownoznaczne jakbys podal swoj adres domowy LOL

pozdro

"hola hola kręć nastepnego lola" :D
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
matihood pisze:
A da sie robic jointy ze zwyklej bibuly ??
Da się, nawet ze zwykłego papieru, ale chcesz palić to gówno? :nuts: Tak ciężko pójść do tytoniowego i kupić blety za 2 złote? 8-(
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Siema, zwracam sie do was bo mam problem z jointami:P Po,
1. Czy moge robic jointy z normalnej glizy papierosowej z filtrem, czy on przypadkiem nie zatrzymuje THC?
2. Z czego mozna zrobic owa bibulke, z gory zakladam ze nie mam mozliwosci kupienia jej w necie czy tez w sklepie:(

Z gory thx, licze na szybka odpowiedz ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.