Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 69 / 2 / 0
Kris the cutler pisze:
Jeśli wziąłem rano przed 10 tramadol to czy wieczorem mogę wrzucić 3MMC czy dalej grozi tym popularnym wśród ćpunów zespołem?
Kurde kilka razy cos takiego zapodalem i nigdy nic zlego sie nie stalo... rozumiem ze moglo ?! :listen:
LEPIEJ MADRZE MILCZEC NIZ GLUPIO GADAC !!! :!: :!: :!: :old: :wall: :geek:
  • 1262 / 17 / 0
Po jakim czasie mogę wziąć exstazy od wzięcia tramca?
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 302 / 2 / 0
Wziąłem niedawno 600 mg trampka i 2 mg klona wcześniej koło 10. Moge zarzucić 10-20 mg EPH ? :-D
  • 12 / / 0
Mix Tramalu z alpra jest bezpieczny? Ok 450 mg + 0,5 mg, 2x dziennie. Dzis 3 dzien, ok 3 tydzien jem alpre, ok 4 mg dziennie. Chce zupelnie odstawic jakos jutro pojutrze jak sie wszystko skonczy. Przezyje czy bedzie ciezko?
  • 476 / 4 / 0
alpra w połączeniu z trampkiem nic złego Ci nie zrobi. Niektórzy nawet cenią sobie taki miks. Ja testowałem kilka razy okolice 300mg i 1mg Zomirenu ale alpra powodowała tylko większą senność i ostatecznie zasypiałem a tego na serotoninowej fazie nie polecam oczywiście bo po co marnować coś tak cennego?
3 tygodnie i 4mg, po co brałeś tak dużo? W takim okresie czasu nawet z tolerką dobrze zrobi miligram bądź dwa. W każdym razie ciężko nie będzie ale możesz odczuwać wkurw i poty. alpra ma krótki okres półtrwania co czyni ją ciężką w odstawce ale zaciśnij zęby i dasz radę :)
  • 1198 / 142 / 0
No więc opisze wam jaki wedlug mnie jest najlepszy mixx Tramalu i nic nie moze sie z nim równać. Mieszałem tramal z różnymi substancjami, alko,THC,amfa,benzo kazdy rodzaj praktycznie. Jednak to wszystko nic w porównaniu do mixu który zaserwowałem sobie ostatnio. Jako ze dosyć ciezko trenuje na siłowni z dobrymi wynikami, 12 tyg temu zaczalem brac testosteron w dawkach okolo 400-500mg tygodniowo. Oczywiście o zadnym alko ani innych uzywkach nie moglo byc mowy. Jednak Tramalu nie moglem sobie odmówić bo generalnie mało co koliduje z testosteronem, a praktycznie to wcale. Po testosteronie czulem sie doslownie jak pan świata. Mega mega pewnosc siebie, odwaga i bardzo męskie zachowania. W połączeniu z Tramalem, który spowodował u mnie efekt jaki zapewne wiekszosc was wie jaki powoduje on, czułem sie dosłownie jak niesmiertelny rambo. Nikt, ani nic nie było w stanie mi sie sprzeciwic wtedy. To ja ustalałem reguły wszystkiego i ludzie strasznie to widzieli. Wszyscy dosłownie z uniżeniem głowy podchodzili do mnie, czujac mega respekt. Jeden z najpiękniejszych stanów w jakim byłem. :gun: :*)
luminal_100
  • / / 0
Re: Tramadol + mixy
Nieprzeczytany post autor: luminal_100 »
@lucek
moj znajomy koksownik tez brał trama jak walił tescia tylko ze on to miał agresje po tym mixie no i rok poleżał sobie przez to bycie rambo hehe
  • 1198 / 142 / 0
tez mialem moze nie tyle agresje co dużo za dużo pewnosci siebie, ale bardzo przyjemnej. No niestety takie mixy to juz nie jest zabawa, raczej jazdy hardkorowe, ale przez to jakież cudowne bo komu bedzie dane przeżyc taki stan ? :'(
  • 766 / 136 / 6
NieLubieZielska pisze:
Po jakim czasie mogę wziąć exstazy od wzięcia tramca?
Najlepiej odczekać minimum 12h, kiedy tramadol przejdzie już w fazę czysto opioidową lub zacznie schodzić.
Dr Flave pisze:
Wziąłem niedawno 600 mg trampka i 2 mg klona wcześniej koło 10. Moge zarzucić 10-20 mg EPH ? :-D
Pewnie, żadnych przeciwwskazań, jeśli tramadol nie wywołuje u Ciebie problemów z ciśnieniem.

Posty stare, ale odpowiedź się przyda, coby inni nie pytali :-D
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 5299 / 104 / 0
Co do stymulantów (w tym xtc, amfa, b+ketony, itp) najlepiej odczekać minimum 12h, MINIMUM - osobiście odczekałbym i dzień. Można dla bezpieczeństwa ratować się diazepamem do miksu, tylko wiecie jak się ma diazepam do stymulantów :)

Jak na moje:
- Dobrze miksuje się z: kodeiną (wręcz bardzo dobrze ;] ), trawką w umiarkowanych ilościach, z benzodiazepinami, z bdz i trawką, z bdz trawką i kodeiną %-D (koleność: benzo, koda, tram, trawka, alko :heart: ); hydroksyzyna; fentanyl

- średnio: morfina, heroina,

- bezsensownie: buprenorfina

- Źle a i nawet niebezpiecznie czasami (kolejność dowolna tj czy tram pierwszy czy nie): stymulanty, psychodeliki (fenki, tryptaminy)

ps: tramal to gówno
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2014 przez pilleater, łącznie zmieniany 1 raz.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.