A dla uzyskania optymalnych efektów zrobić tak: 4 godziny przed kodzeniem wrzucamy 60-75mg DXM, 2 godziny później 5mg prometazyny, za 2 godziny przyjmujemy standardową dla nas dawkę kody i mamy wszystko to co najlepsze bez "zanieczyszczeń". Ten miks polecam osobom których kodeina nie chce robić, sam stosuję i jestem bardzo zadowolony. :-) Bo do ćpania na sucho to difka sie absolutnie nie nadaje.
EDIT: leiche, no ja też kiedyś dostałem w aptece syrop polfergan i farmaceutka powiedziała mi, że teraz tylko pod tą nazwą będzie, ale jak ostatnio kupywałem tabletki to dostałem normalny Diphergan, więc nie ma sie czym przejmować.
awzan1@hush.com
Wniosek jest taki, że chyba trudno o lekarza który będzie miał jakieś opory.
Orientuje się ktoś jak jest z roztworem prometazyny do iniekcji? Jest dostępny dla wszystkich, czy tylko w l. zamkniętym? I jeśli da radę to jaki bajer na roztwór?
Po dzisiejszym robię przerwę
Jezus pisze: Difke 10mg ZAWSZE pani doktor pierwszego kontaktu przepisywała mi do antybiotyków, tym sposobem nigdy mi jej nie brakowało. Jeżeli używałem jej jako antyhistaminy (do deksa bądź kody) zawsze zdawała egzamin w 100%, zero mdłości czy reakcji histaminowej. Nieraz korzystałem z niej nasennie, też dawała radę.
szykałem po różnych forach ale tam nie ma tego co ja che usłyszeć od was :> a więc jakie on ma działanie na sucho przy wiekszych dawkach +zolp. :) Wyjebac go ? dac komuS ? czy wpierdolic wszystko i sie nie pytacć ... są to ładne czerwone cukiereczki 25mg , pewnie nieco po terminie ale co tam :D mam cisnienie zeby sie czyms zrobic hehehe 3mta siee
A chuj wpierdalam narazie 1 , ciekawe po jakim czasie ruszy i ile b trzymac ..Abo jakny je pokroszyc i wciagnac jak zolki ? co o tym myslicie?
A trzyma względnie długo (okres półtrwania: 16-19 godzin, działania: 6-12 godzin) - nawet na ulotce masz napisane, że na chorobę lokomocyjną bierze się na noc dzień przed podróżą.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.