Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 60 / 1 / 0
parę stowek na pewno na to poszlo, nie wiem czy nie bedzie blisko 1000zl... (ok. 2,5lata brania)
Uwaga! Użytkownik Malevia jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 204 / 1 / 0
W ciągu 5 lat nie poszło więcej niż 200 zł.
  • 94 / 1 / 0
okolo 80 zlotych, ale nie zaluje i zapewne kupie wiecej ;)
  • 56 / 1 / 0
Szamam to od gimnazjum - z początku dla jaj, póxniej gdy wkroczyłam w zaawansowany świat Acodinu - zdarzało się i codziennie przez okres około miesiąca. Ile wydałam? Nie mam pojęcia. W naszej kochanej aptece gdy przychodzę wszyscy się uśmiechają i już wiedzą, co jest grane. 4,60 za pakę, cudowna, niezmienna od lat cena. Pomnożyć przez cztery/pięć lat... o k*rwa.
  • 36 / / 0
cóż przez rok może półtora z jakieś 800zł napewno poszło, ale żałowac nie żałuje ludzie dużo więcej przewalają kasy na fajki i alkohol i albo zażygają podłogę albo dostaną raka płuc. o wiele mniej szkodliwe i o wiele ciekawsze ^^
  • 3854 / 315 / 0
Podejrzewam, że ok. 800 zł, chociaż, to taki szacunek z dupy trochę. Przez 6 lat nazbierało się pewnie trochę.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / 1 / 0
Raczej ponad 1000 zł. Staż jakieś 6, 7 lat i pomijając rok przerwy faza 1/mies. lub częściej.
ErgoLeon z BiedAkotanem w 1 skuadalisię DOM ku.
co-zkim-kiedy-ile-jak-ukogo-aaamożegdziewkońcu?
pocodlaczegotoskądtu? :rolleyes:
kosmetyki, tiki. filmiki, sprzęt turbo, szczepionki.
fikimikiza burzenia rozsądku.
dziurawe gumki... autopionki.
  • 134 / 1 / 0
Od cholery floty wydałem na to cudo. Około 2/ 3 lat praktyki z deksem mam, więc pewnie z 700zł poszło. Chciałbym pozdrowić Sanofi :*
  • 562 / 29 / 0
Ok. 1000 zł. Nie żałuję.
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 416 / 18 / 0
ok 50 zl
ODPOWIEDZ
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.