Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 60 / 1 / 0
parę stowek na pewno na to poszlo, nie wiem czy nie bedzie blisko 1000zl... (ok. 2,5lata brania)
Uwaga! Użytkownik Malevia jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 204 / 1 / 0
W ciągu 5 lat nie poszło więcej niż 200 zł.
  • 94 / 1 / 0
okolo 80 zlotych, ale nie zaluje i zapewne kupie wiecej ;)
  • 56 / 1 / 0
Szamam to od gimnazjum - z początku dla jaj, póxniej gdy wkroczyłam w zaawansowany świat Acodinu - zdarzało się i codziennie przez okres około miesiąca. Ile wydałam? Nie mam pojęcia. W naszej kochanej aptece gdy przychodzę wszyscy się uśmiechają i już wiedzą, co jest grane. 4,60 za pakę, cudowna, niezmienna od lat cena. Pomnożyć przez cztery/pięć lat... o k*rwa.
  • 36 / / 0
cóż przez rok może półtora z jakieś 800zł napewno poszło, ale żałowac nie żałuje ludzie dużo więcej przewalają kasy na fajki i alkohol i albo zażygają podłogę albo dostaną raka płuc. o wiele mniej szkodliwe i o wiele ciekawsze ^^
  • 3854 / 315 / 0
Podejrzewam, że ok. 800 zł, chociaż, to taki szacunek z dupy trochę. Przez 6 lat nazbierało się pewnie trochę.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / 1 / 0
Raczej ponad 1000 zł. Staż jakieś 6, 7 lat i pomijając rok przerwy faza 1/mies. lub częściej.
ErgoLeon z BiedAkotanem w 1 skuadalisię DOM ku.
co-zkim-kiedy-ile-jak-ukogo-aaamożegdziewkońcu?
pocodlaczegotoskądtu? :rolleyes:
kosmetyki, tiki. filmiki, sprzęt turbo, szczepionki.
fikimikiza burzenia rozsądku.
dziurawe gumki... autopionki.
  • 134 / 1 / 0
Od cholery floty wydałem na to cudo. Około 2/ 3 lat praktyki z deksem mam, więc pewnie z 700zł poszło. Chciałbym pozdrowić Sanofi :*
  • 562 / 29 / 0
Ok. 1000 zł. Nie żałuję.
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 416 / 18 / 0
ok 50 zl
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.