ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
W jakiej postaci to kupiłeś ? Chlorowodorek ? Siarczan ? czy może Fribejs ? :huh:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1241 / 8 / 0
Bialy snieg Krysztalki takie 50mg bez efektow po 40 minutach jeszcze raz 50mg

Substancja gozka I drazniaca
Zgodnie z tym co pisza na uk'owych forach jesli macie taki sam material to podziwiam sniferow no ale dla was snifowanie subutexu to tez pestka wiec ja nie wiem

Jak na razie efekty na pozoomie placebo wczoraj kodeiny I morfina dzialaly wiec bupra juz poszla a tu co jess ah7921

Myslicie zeby kolejne dorzutki robic ? Ale poza kapsolka to ja nie widze innej metody podawania tego a mialem nadzieje na cos jak koda tylko mocniejsze

Dorzucam kolejne 100 mg jak nie zadziala to na dzis KONIEc prob :(
  • 2428 / 90 / 0
Podanie podjenzykowe jest ponoć najskuteczniejsze w przypadku AH-7921
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 176 / 0
Jak na razie efekty na pozoomie placebo wczoraj kodeiny I morfina dzialaly wiec bupra juz poszla a tu co jess ah7921
co?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1241 / 8 / 0
Panowie I Panie wiec tak dorzucilem 100mg lacznie 300mg wypilem cwiartke kody klona 0.5mg I pivka a o 22 tak nodowalem jak heli czy meli bylo Pieknie

Dzis probuje Od razu 200mg

Pod jezyk dalem 50mg po minucie polknolem a I tak godzine bolal mnie jezyk - taki paraliz jak by fujjj do nosa allll
Do dupe afeeeeauuuu kapsolka rulez

Dobra ludzi ska ide wazyc i experimenta prowadzic

Na poziomie placebo dzialanie dorzucam 100mg I brovary

Niestety ciagle niewiele zaczynam kminic sadzac po tym co wyczytalem mysle ze to jest dobra substancja do mix ale ... Zaraz lece po paczke kody;)
  • 1241 / 8 / 0
Dzisiaj przjalem w jednej kapsolce 350mg i szczeze mowie dzialania jako takiego nie czuje jednak w mixach osiagam nody lepsze niz na majce

koda pivko benzo I jest revelacja a I jeszcze dorzucilem raz etaqualone ale to juz bylo tak mocno ze zasypialem na stojaco i nie moglem otworzyc oczu na dluzej niz killa sekund bo same sie zamykaly jakby dazyly do ich naturalnej pozycji

Hmmmm

Powiem tak substancja bardzo ciekawa w dzialaniu
Niestety przy mojej tolerancji 300mg musi byc a I tak samo w sobie niewiele czuje ale to ta jebana tolerancja
Choc mowiac szczeze nawet samo pivko daje rade podbic fazke na calkiem milusia.
Niestety z mojego sklepie znikac wiec na razie jestem wrecz zmuszony zakonczyc zabawe.

Polecam pomimo wszystko i za te 25 mialem 3 zajebiste dni w seojej naukowej karieze
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2012 przez ooo, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 397 / 3 / 0
Jakieś 10mg iv, byłem trochę przetyrany innymi substancjami, ale póki co, napisać mogę, że działanie dziwne. Na początku lekki nieogar (ale może spowodowany tym, że we krwi był jeszcze pente, EPH, etylon - pukane z godzinę, dwie wcześniej) a potem sedacja. Niebawem prawdziwy test, myślę, że jakieś 50mg będzie si.

Aha! i Wjazd jest, nie pierdolcie. Chyba, że teraz na czysto jak spróbuję, to nie będzie.
Uwaga! Użytkownik doppelganger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
Podjęzykowo faktycznie jest najmocniej (pomijając kłócie sie...) i to dość spora różnica odczuwalna w działaniu jest między Pod jenzyk a oral który porażka jak dla mnie ^_^ do tej pory sie zastanawiam czy to był placeb czy taka letka pizda ? :blush:
  • 1241 / 8 / 0
I jak ?? Ma ktoś moze foto tego materiału
  • 1241 / 8 / 0
Brak dyskusji ww temacie co z was za egoisci.,!!!!
Mam 3g i nie wiem jak to najlepiej wykorzystac ... Oralnie dawki 300mg + mix pivo weed koda .... To kiepskie rozwiazanie z drugiej strony substancja ktora ja mam jest naprawde mocno drazniaca na skore wiec o iv to wyglada mi na samoukaranie? Kto mial z tym do czynienia pisac !!!!
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.