Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 886 / 9 / 0
Najnowsze info o whitnej: W płucach znaleziono wodę, W łazience leżały pudełka po valium,Xanaxie,lorazepamie. O alko już nie wspominam.

Ja bym już musiał po mixach konkretnych z klonem czy też alprą i w huj wódy kilka razy być trupem. Zresztą tam samo jak nutella-cole :) i wielu innych starych benzożerców.Niestety po benzo i alko nie da się zabić w bezpośredni sposób. Jedyne co grozi to straszna amnezja i odpierdalania różnych dziwnych historii. Whitney umarła w bardzo głupi sposób i takie są fakty. Chciała zażyć kompieli na max fazie, pewnie nie miała pojęcia, że za chwile jej się film urwie albo zaśnie :/ tragedia. Dawka nie musiała być jakaś wysoko bo wtedy by wystąpiły reakcja paradoksalne tj. napady agresji i inne dziwne zachowania. Widać, że ktoś jej nie dał "instrukcji" obsługi do benozów i ich mixach.
Uwaga! Użytkownik tinos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 984 / 6 / 0
hmm nie muszę gustować w benzo żeby wiedzieć że w połączeniu z alko jest kiepsko. Wielu z Was pewnie stara się jak najbardziej tymi lekami upierdolić dopijając do nich, i można tak skończyć, tyle że jak Mietek spod siódemki się utopi w talerzu zupy pomidorowej to nikt o tym nie powie... Żal kobitki, my ćpuny powinniśmy mieć do niej więcej empatii.

z innej beczki:

"Teczka Jobsa

Przyznał się do zażywania narkotyków; gustował w LSD i marihuanie. W czasach studenckich nic nie zwiastowało jego geniuszu. Jego szczerość została zakwestionowana, a FBI zebrało o nim sporo informacji"

za onet.pl
głupio wyszło...
  • 3309 / 22 / 0
Jobs uważał wzięcie LSD za jedną z [trzech - w niektórych źródłach] najważniejszych rzeczy w jego życiu. Ale tutaj raczej chodzi nie o ćpających celebrytów (bo podobno robił to dawno i mu wystarczyło), a o naćpanych.
sqrt(666)
  • 984 / 6 / 0
myślisz AA że on już przestał tripować? ;-)

oobe?
Ostatnio zmieniony 15 lutego 2012 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 1 raz.
głupio wyszło...
  • 1052 / 77 / 0
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1095 / 34 / 0
http://player.pl/programy-online/kuba-w ... .html#play

Ibisz u wojewódzkiego. Nawalony jest koxem na 100%
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1628 / 198 / 0
Te ruchy szczęki.
Te ruchy nogami.
Te zmiany miejsca.
Ta mimika.
Ta gestykulacja.
To oblizywanie.

Nie ma wątpliwości. %-D
  • 1095 / 34 / 0
Nawet Wojewódzki wprost wskazuje, że tak jest. Ale na prawdę, co on sobie myśli, że nie widać?

Ewidentnie za dużo się rusza, poprawia cos cały czas, mieli w rękach meter, no widać i huj, dorzucił by benzo to uspokoiło by go.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 507 / 11 / 0
Nie widzę u niego specjalnego oblizywania ust czy mielenia szczęką. Niekoniecznie to jakiś stymulant. Zdarzało mi się zachowywać podobnie po przedawkowaniu alprazolamu - słowotok, skakanie z miejsca na miejsce, żywa gestykulacja, taka specyficzna wesołkowatość, do tego pieprzenie od rzeczy i myślenie, jaka to jestem zajebiście zabawna. :cool:

W sumie nie zdziwiłabym się gdyby celebryty dodawały sobie otwartości i animuszu, poprzez małe dawki benzodiazepin. Chociażby Gesslerowa nie próżnuje i xanax wpieprza.
Ostatnio zmieniony 07 marca 2014 przez PilotTupolewa, łącznie zmieniany 1 raz.
NOWY DWOREK NOWE ŻYCIE
  • 1095 / 34 / 0
Nie, to jest na pewno kox, nie gadaj bzdur. Po benzo siedzialby uspokojony, a on zmienia pozycje 1568 razy.

Do tego smieje się ciągle jak przygłup ten ibisz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.