Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1456 / 19 / 0
Ja się czasem wymieniam ze znajomymi kartonami za benzo %-D Ale od lekarzy wcale nie trudno mieć benzo, sam bym mógł bez problemu dostać i te najmocniejsze, jakbym mu opowiedział o moich schizach, ale nienawidzę chodzić do lekarzy.
Ostatnio miałem alprazolam, ale diazepam czy klony też się sprawdzą, tylko wcześniej należy poczytać o dawkowaniu.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 2 / 0
Ja pamiętam jak brałem serotogeniki ze znajomymi, którzy wcześniej napierdalali tylko fete. Uprzedziłem jak jest i, że nie klepie od razu jak feta tylko trzeba poczekać a później przeczekać bo jest lekki nieogar. Znajomy siedział i marudził, że sie dziwnie czuje, że ma dziwne myśli i nieogar w głowie/ Jednak ja jako troche bardziej doświadczony zawodnik wytłumaczyłem mu wszystko i powiedziałem mu, żeby wytrzymał chwile, że to normalne i , że i tak będzie mi dziękował :) Po paru minutach jak bodyload zeszedł było tak jak myślałem :-D
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 1 / 0
Moim sprawdzonym sposobem na bodyload jest mexa. 50 mg gdy tylko zaczynam odczuwać nieprzyjemne dolegliwości, jeśli nie pomaga to po 30 min jeszcze 25 mg :D
  • 921 / 276 / 0
Co sądzicie ? Co powiecie o 2C-B-FLY i o Bodyloadzie przy dawce 50mg/60mg ??? Ktos moze spożywał takie własnie wieksze dawki. miał kurwa jakies spawki , albo drgawki, czy czkawki, atak padaczki, czy sraczki to dajcie znac
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 921 / 276 / 0
Dalej nic, to pewnie i dalej nic, ale huj tam :) Udzielic na forum mozna sie zawsze :) Kurwa za nie długo mam zamiar zajebać na raz dwie pigółki 2C-B[30mg] + dwie pigółki 2C-B-FLY[20mg] W plecaku mam prze doswiadczenia psychodeliczne z różnymi substancjami i dużymi dawkami. Te substancje mixowałem juz, lecz nie w takich dawkach, takze rozchodzi mi sie głównie o BodyLoad. Reszta mnie nie interesuje, bo z tego co mi wiadomo to same przyjemnosci. Wydaje mi sie, ze co do BodyLoadu trzeba będzie wziąć pod uwage czas działania obydwu substancji, a w szczegolności peaki. Przeciez po 2C-B-FLY peak przypada na 4 lub 5 godzine i mysle, ze moze byc męka. Sam nie wiem, ale czy myslicie ze BodyLoad będzie gorszy niz przy spożyciu 50mg samego 2C-B ?
PSYCHEDELIC WARRIOR
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.