Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Nie byłbym taki pewien nowy rzut etylofenidatu z tego co sie dowiedziałem wlaśnie słabo drażni śluzówkę no ale nie sprawdzałem tego osobiście jeszcze - więc nie potwierdzone info w ciągu kilku dni postaram sie to zweryfikować własnym nosem %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1521 / 73 / 0
etylofenidat zawsze działał ponad godzinę, słabo stymulował i wywoływał jako taką euforię + zjazd prawie jak po MDPV. Zważając na dawkowanie to etkat/pentylon(?).
tekst powyżej =/= prawda
  • 2428 / 90 / 0
pentylon na 99,99% nie... zbyt nowy keton i drogi , poza tym pentylon sniffem chuja co działa ^_^
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 374 / 14 / 0
co do zjazdu to nie wystapil , jedynie kumpel mowil, ze ma moralniaka, to chyba raczej ethcat to nie jest bo z tego co czytalem to wystepuje zjazd przy tej substancji.
Uwaga! Użytkownik kapitanxsova nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 227 / 5 / 0
hejka!
Trafiłem na "jakieś coś" sprzedawane pod nazwą MDPVC - nic nigdzie nie mogę znaleźć na ten temat [oprócz sugestii sprzedawcy dotyczącej domniemanych efektywnych ilości do badań 70-100mg]
W każdym razie, zacząłem się zastanawiać, czy to w ogóle jest jakaś pochodna pyrovaleronu lub coś podobnego do methylenedioxypyrovaleronu, a nie jakieś wymysły mające "podbijać sprzedaż". Czy ktoś z Was coś wie może?

ps. nie wiedziałem gdzie to pytanko wrzucić, bo nowego wątku nie chciałbym pochopnie otwierać.
  • 1521 / 73 / 0
kapitanxsova pisze:
co do zjazdu to nie wystapil , jedynie kumpel mowil, ze ma moralniaka, to chyba raczej ethcat to nie jest bo z tego co czytalem to wystepuje zjazd przy tej substancji.
Zjazdy ujawniają się po dłuższych kontaktach z BK, są odczuwalne jako ciągłe myślenie o przyjebaniu kolejnej kreski/strzała/bombki czy jak tam przyjmujemy + wszystko inne traci sens. Zależy to tez od przyjętej dawki, innych przyjętych substancji etc.

@molasar fajnie by było jakbyś spróbował przyjąć te 70-100mg i opisał nam wszystkie efekty, na podstawie twojego teraźniejszego opisu ciężko cokolwiek wywnioskować, aczkolwiek fajerwerków po tej substancji bym się nie spodziewał.
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2011 przez Satif, łącznie zmieniany 1 raz.
tekst powyżej =/= prawda
  • 2814 / 14 / 0
molasar pisze:
hejka!
Trafiłem na "jakieś coś" sprzedawane pod nazwą MDPVC - nic nigdzie nie mogę znaleźć na ten temat [oprócz sugestii sprzedawcy dotyczącej domniemanych efektywnych ilości do badań 70-100mg]
W każdym razie, zacząłem się zastanawiać, czy to w ogóle jest jakaś pochodna pyrovaleronu lub coś podobnego do methylenedioxypyrovaleronu, a nie jakieś wymysły mające "podbijać sprzedaż". Czy ktoś z Was coś wie może?
Nazwa jest nieprawidłowa. To tak jakby nazwać amfetaminę amfetaminafenyloetyloaminą... Odradzam zakup i zażywanie substancji, których właściwa struktura jest ukryta.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1521 / 73 / 0
Wie kto może czym być może uliczny sort w bardzo drobnych igiełkach/pudrze (jedno i drugie śnieżnobiałe, paca tak samo), po insuflacji wchodzi w <5min, przy IV prawie identycznie jak z metylonem - rozpiździel i nieogar konkret. Euforia jest ponad przeciętna, ale to stwierdzenie subiektywne ze względu na moją tolerkę, stymulacja słaba, empatia średnia, czas działania przy podaniu w nos do godziny, IV 30min. Wjeżdża na serce tylko przy wejściu.
Ostatnio zmieniony 01 grudnia 2011 przez Satif, łącznie zmieniany 1 raz.
tekst powyżej =/= prawda
  • 33 / / 0
mam pytanie nie wiem w jakim temacie powinienem to zamiescic ale... pojawilsie zolty narkotyk, dziala jak mefedron + amfetamina. sztuka za 50 zł i jest tam ze 20 kresek, ma sie po tym niekontrolowane ruchy rak i ogolny nieogar ale podobno xzajebiste doznania :PP ktos mi powie co to jest?
  • 1521 / 73 / 0
Ile czasu to to trzyma? Dawkowanie po 50mg mogłoby sugerować niedoczyszczone MDPV.
tekst powyżej =/= prawda
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.