ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Ja w chuj dawno temu jebłem 100mg tego zajebistego sortu w nos i 70% efektów sie traci...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 279 / 1 / 0
lepiej jeść ;-)
  • 397 / 3 / 0
Chcę poczęstować kumpla i mam problem. Zero tolerancji na ketony. Doustnie. Ile mu dać? 150mg będzie si?
  • 2428 / 90 / 0
350-400
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 397 / 3 / 0
Poważnie pytam. To ja przyjebałem sobie 200 (co prawda w ciągu to było, może się skumulowało) i było konkretnie. 400 to przegięcie według mnie dla nowicjusza.
  • 984 / 5 / 0
doppel, dawaj mu 250, a bez tolerancji najlepiej 200 i po peaku200

pik pierwszej dawki trwa pół godziny, po poprawieniu taka sama dawka trwa już 1,5-2 h. Z życzliwości i oszczędności materiału mówię 200 + 200, albo raz 250. (250 już jest mocno dla nowicjusza). Sprawdzałem dawkowanie na "czystych" szczurach

edit: jest piątek wieczór więc pewnie już zeżarliście, ale niech moja porada zostanie dla potomnych
Ostatnio zmieniony 16 marca 2012 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 1 raz.
głupio wyszło...
  • 2428 / 90 / 0
Który sort ? jak beż to dobrze doradziłem... jak biel... to przegłem pauke
  • 397 / 3 / 0
Biel. Napisał sms-a właśnie, że działa prze chuj dobrze, czyli te 200 jest ok. Pewnie nawet bardzo ok ;)
  • 246 / 1 / 0
czy ktoś jeszcze testował? substancja jest już łatwo dostępna
kwik763 pisze:
18 lis 2011, 23:36
W jakiej postaci i w jakim kolorze widzieliście etylon? To co dzisiaj odebrałem z poczty jest bardzo sypkie w kolorze kawy z mlekiem nie klejące się do wora posiadające mniejsze lub większe grudki trochę twardawe lecz bezproblemowo przy mocniejszym ściśnięciu się rozpadają.

scalono - surveilled

http://imageshack.us/photo/my-images/10/czekoladah.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/63 ... lada2.jpg/

Dwa zdjęcia tego co mam. Jakość niezbyt ze względu że nie posiadam nic lepszego niż aparat w telefonie. Zapach trochę przypomina kryształki MDEA które posiadałem jaaaaaakiś czas temu. Testy tego odkładam póki nie będę miał jakichś benzo w razie W ze względu na planowaną dawkę 250mg :diabolic:
dokładnie tak wyglądało 6-apb, które zamawiałem ponad pół roku temu z popularnego źródła... niektóre opisy też bardzo przypominają tamto działanie.
Ostatnio zmieniony 26 marca 2012 przez fouc, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 353 / 5 / 0
Jak się ma ten biały towar w porównaniu do metylonu? Bo beżowy mi wogóle metylonu nie przypomina,jest za słaby. Jaka jest najlepsza dawka białego dla kobiety? Chcemy wypróbować go na imprezie klubowej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.