ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Ja w chuj dawno temu jebłem 100mg tego zajebistego sortu w nos i 70% efektów sie traci...
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 279 / 1 / 0
lepiej jeść ;-)
  • 397 / 3 / 0
Chcę poczęstować kumpla i mam problem. Zero tolerancji na ketony. Doustnie. Ile mu dać? 150mg będzie si?
  • 2428 / 90 / 0
350-400
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 397 / 3 / 0
Poważnie pytam. To ja przyjebałem sobie 200 (co prawda w ciągu to było, może się skumulowało) i było konkretnie. 400 to przegięcie według mnie dla nowicjusza.
  • 984 / 6 / 0
doppel, dawaj mu 250, a bez tolerancji najlepiej 200 i po peaku200

pik pierwszej dawki trwa pół godziny, po poprawieniu taka sama dawka trwa już 1,5-2 h. Z życzliwości i oszczędności materiału mówię 200 + 200, albo raz 250. (250 już jest mocno dla nowicjusza). Sprawdzałem dawkowanie na "czystych" szczurach

edit: jest piątek wieczór więc pewnie już zeżarliście, ale niech moja porada zostanie dla potomnych
Ostatnio zmieniony 16 marca 2012 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 1 raz.
głupio wyszło...
  • 2428 / 90 / 0
Który sort ? jak beż to dobrze doradziłem... jak biel... to przegłem pauke
  • 397 / 3 / 0
Biel. Napisał sms-a właśnie, że działa prze chuj dobrze, czyli te 200 jest ok. Pewnie nawet bardzo ok ;)
  • 246 / 1 / 0
czy ktoś jeszcze testował? substancja jest już łatwo dostępna
kwik763 pisze:
18 lis 2011, 23:36
W jakiej postaci i w jakim kolorze widzieliście etylon? To co dzisiaj odebrałem z poczty jest bardzo sypkie w kolorze kawy z mlekiem nie klejące się do wora posiadające mniejsze lub większe grudki trochę twardawe lecz bezproblemowo przy mocniejszym ściśnięciu się rozpadają.

scalono - surveilled

http://imageshack.us/photo/my-images/10/czekoladah.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/63 ... lada2.jpg/

Dwa zdjęcia tego co mam. Jakość niezbyt ze względu że nie posiadam nic lepszego niż aparat w telefonie. Zapach trochę przypomina kryształki MDEA które posiadałem jaaaaaakiś czas temu. Testy tego odkładam póki nie będę miał jakichś benzo w razie W ze względu na planowaną dawkę 250mg :diabolic:
dokładnie tak wyglądało 6-apb, które zamawiałem ponad pół roku temu z popularnego źródła... niektóre opisy też bardzo przypominają tamto działanie.
Ostatnio zmieniony 26 marca 2012 przez fouc, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 353 / 5 / 0
Jak się ma ten biały towar w porównaniu do metylonu? Bo beżowy mi wogóle metylonu nie przypomina,jest za słaby. Jaka jest najlepsza dawka białego dla kobiety? Chcemy wypróbować go na imprezie klubowej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.