pik pierwszej dawki trwa pół godziny, po poprawieniu taka sama dawka trwa już 1,5-2 h. Z życzliwości i oszczędności materiału mówię 200 + 200, albo raz 250. (250 już jest mocno dla nowicjusza). Sprawdzałem dawkowanie na "czystych" szczurach
edit: jest piątek wieczór więc pewnie już zeżarliście, ale niech moja porada zostanie dla potomnych
kwik763 pisze:18 lis 2011, 23:36
W jakiej postaci i w jakim kolorze widzieliście etylon? To co dzisiaj odebrałem z poczty jest bardzo sypkie w kolorze kawy z mlekiem nie klejące się do wora posiadające mniejsze lub większe grudki trochę twardawe lecz bezproblemowo przy mocniejszym ściśnięciu się rozpadają.
scalono - surveilled
http://imageshack.us/photo/my-images/10/czekoladah.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/63 ... lada2.jpg/
Dwa zdjęcia tego co mam. Jakość niezbyt ze względu że nie posiadam nic lepszego niż aparat w telefonie. Zapach trochę przypomina kryształki MDEA które posiadałem jaaaaaakiś czas temu. Testy tego odkładam póki nie będę miał jakichś benzo w razie W ze względu na planowaną dawkę 250mg :diabolic:
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.