Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3854 / 316 / 0
Ja z kolei nigdy nie lubiłem takiej partyzantki. Zawsze zabierałem sprzęt do domu, aby tam dobrze go rozdrobnić, ułożyć ładną kreskę, i wciągnąć przez rurkę, którą zrobiłem sobie z długopisu, aby za każdym razem nie zwijać ruloniku. Przez całą swoją karierę policzyłbym na palcach jednej ręki sytuacje, w których robiłem to w innych okolicznościach. Nigdy nie lubiłem jakiegoś dzikiego wciągania na klatkach schodowych, w samochodach i innych niekomfortowych miejscach.
Znam też takich, którzy walili zawsze bezpośrednio z wora, od razu po zakupie. Kiedy trzymali wora w ręce to czuli taką ekscytacje, jakby mieli zaraz odebrać nagrodę Nobla.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 11 / 0
Mnie zawsze kupa atakuje jak wiem, że zaraz będzie nitka, a co do sztuki wciągania nosem to mój ulubiony to rozstać, podzielić, wsadzić coś do nosa i nim pociągnąć, nie słyszałem żeby kiedyś kogoś zawiódł. :scared:
Anaboliczny dżentelmen.
  • 1 / / 0
Więc jak Ja to robię szukam jakiegoś blatu obojętnie oby płaskie i czyste biorę samare wysypuje jedną bądź dwie grudki biorę kartę w moim przypadku od startera gniote i drugą taką samą ocieram żeby się odkleilo oczywiście rozdrabniam na pyleczek i formuje dwa szczurki jeden długi drugi krótszy robię Sobie zwije z ślizgiego papieru dokładniej z ulotki nie długą nie krótką wyjmuje papierosa przyglądam się mojemu dziełu biorę zwije wkładam w lewą dziurkę nosa prawą zatykam i ciagne aż nie znajdzie się wszystko w moim nosie robię Sobie spływ czekam 30 sekund odpalam papierosa siadam i czekam aż pierdolnie ;D
  • 1 / / 0
Ja to z książki walę najczesciej
  • 4 / 1 / 0
Ja wgl nie uważam tego za jakaś wybitna sztukę, wciągasz węża i już jak widać na świecie każdy plebs to potrafi zrobić więc nic specjalnego.
PS. Ja często kiram z drugiej karty do kreslenia:)
  • 1 / / 0
Hej, a czy ktoś ma tak, że znacznie lepiej mu wciągać na jedną z dziurek w nosie? :D
  • 1121 / 155 / 0
No to normalnie. Ja 99% kresek zarzucam na prawą dziurkę.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 328 / 24 / 0
Haha, ja tak samo wszystko w prawą. W lewą może parę razy w życiu %-D Najlepiej z czegoś szklanego, lustra, czy ewentualnie płyty CD czy opakowania po niej. Ewentualnie ze srebrnej tacy :-D
  • 1667 / 305 / 0
Ja wciągałem pół na jedną, pół na drugą dziurę. Oczywiście stówą zwiniętą w rulonik ;-)
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 328 / 24 / 0
"Stówa, wydaje ją jakbym spluwał! amfetamina? Dawaj koks!
Ja z reguły staram się jak najwyższym nominałem na melanżach, bo dychą to nie wypada :D Aczkolwiek teraz mam swój, zagraniczny, pamiątkowy banknocik :-)

Ponoć też przez banknoty jest niezdrowo, wiadomo ile to lata w obiegu itp.

Ahh, i czasami jak patrzę jak ludzie rollują banknot przed kreską... to się robi inaczej! :old:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.