btw: Według nostradamusa jeszcze ma byc 3 woja swiatowa, mamy poznac obca cywilizacje, ma byc wielka monarchia pod herbem orła gdzie tu nad bałtykiem (ale wałekj bo wiekszosc panstw ma w herbie orła ;) )
I w ogole ma byc spłata po tym jak wybijemy żółtków i arabów... ;) Wątpie żeby to wszystko się stało przez 6 lat...
ZAMYKAMY TEMACIK! BO NIE LUBIE dyskusja na ten temat mnie zabija... pare alt temu sie mocno interesowałem taką tematyką i troche ksiązek o atlantydzie itp przeczytałem i mam juz dosyc xD
Strzezcie sie tego jak ognia bo naprawde te dyskusje i przemyslenia nie maja konca...!
Moim zdaniem niema na polskiej scenie politycznej żadnej zajebistej partii... Wszystkie są wciśnięte jak My Polacy! A świadczyć może o tym nawet to forum gdzie pełno inteligentnych ludzi łamie codziennie prawo ;) a młodzież chce sie dowiedzieć jak zrobić methamphetamine albo amfe w domu...
Dlatego w tym kraju nigdy nie bedzie w 100% zajebiscie bo mamy taką mentalność że po pierwsze: musimy byc lepsi od sąsiada ;) po drugie: a czemu mam nie robic tego wałka jak moge go zrobic a po trzecie mamy wszyscy nasrane we łbach od pomysłów na szybkie wzbogacenie się które często wykorzystujemy...
Dlatego w polsce jest syf, a zazwyczaj duza czesc polaków jest ceniona na świecie i sobie jakoś radzi... ;) - Bo mają na kim żerować hehehe
teraz tak troche w krzywym zwierciadle to opisałem ale coś w tym jest...
Towarzysz X pisze: A w jaki sposob dochszlo/dochodzi do legalizaji w Belgii, Holandii, Szwajcarii, Canadzie i czesciowej dekryminalizacji w UK? Moze ta droga powinnismy szukac rozwiązań?
Nie maja moherowych beretów.
nie jest tak pieknie jak sie moze wydawac... ale mam nadzieje ze bedzie lepiej niz teraz
peace
ps. to co napisałem wcale faktu, że sld należy do dwóch najbliższych mi partii (choć defakto całą tę polityczną chałastrę mam głęboko) <_<
ee ja widzę, że się forum na czas letni nie przestawiło. skończyłem pisać post 7:20, po zapisaniu wyskoczyła mi 6:20.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.