Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
co chcesz powiedzieć mając na myśli 'leżakowanie' ? Mam po 1g zamknąć w worku strunowym takim do jakiego dille pakują zwykłe ziółko i... zostawić? Czy jak ;)
  • 1009 / 42 / 0
Myslałem nad tym jak nadać jakis smak/aromat wlasnej mieszance.
Może melasa do szisz by się nadała, jak myslicie?
Mysle o samej melasie(nie o tytoniu melasie) rozpuscic w acetonie i spryskac susz?
Co myslicie?
  • 666 / 2 / 0
dokladnie to mam na mysli :-) nie wiem jak to sie dzieje ze jest mocniejsze ale tak. mam porownanie z robionego z tej samej ilosci (waga mg) ktore lezalo i palonego na "swiezo". ale i tak preferuje folia-lufka-chmura %-D zupelnie inna jakosciowo faza.
  • 1558 / 18 / 0
Jak ma się JWH-081 do 019 ? Mocniejsze słabsze bardziej shizogenne mniej? Dłużej działa, krócej? Pytam bo nie wiem. o tak, a nie próbowałem też :)

ps. dobra już poczytałem trochę, teraz pytanie 1g starczy na 20g ziółek ? i skąd wziąć rozpuszczalnik odpowiedni do rozcieńczenia jwh w nim ?
  • 1009 / 42 / 0
najprawdopodobniej dzis bede nasaczal 20g ziółem jednym gramem jwh081, jako rozpuszczalnik mam aceton techniczny o czystosci wg producenta 98-100%. Napisze później co z tego wyszlo
  • 666 / 2 / 0
jesli mieszkasz na wschodzie jak ja albo masz jakas mete na osiedlu to problem rozpuszczalnika z glowy %-D sklepowego sie nie oplaca. zostaje wodka chociaz nie wiem czy sie do konca rozpusci albo aceton.
  • 1558 / 18 / 0
mam 100 met na osiedlu hehe, ale z paliwami nie mieszam, mogło by to zaszkodzić jakości/smaku/cośtam ziół ;) spirol 95% myślę że da rade co? i niech się odezwie ktoś kto testował te 019 żeby mi powiedzieć czy git, bo szukam kanabinoida bardziej relaksacyjnego niż schizogennego
  • 45 / 1 / 0
Blefujesz pisze:
mam 100 met na osiedlu hehe, ale z paliwami nie mieszam, mogło by to zaszkodzić jakości/smaku/cośtam ziół ;) spirol 95% myślę że da rade co? i niech się odezwie ktoś kto testował te 019 żeby mi powiedzieć czy git, bo szukam kanabinoida bardziej relaksacyjnego niż schizogennego
chyba jest troszke mocniejsza 19 od 081 :) 2 razy poki co testowalem :) taka wlasnie bardziej relaksujaca jeszcze :P ale na 081 nie narzekałem :)
  • 666 / 2 / 0
spirol to spirol %-D jak nic sie nie spierdoli to nie dlugo zdam relacje z 19.
  • 3 / / 0
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.