Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
co chcesz powiedzieć mając na myśli 'leżakowanie' ? Mam po 1g zamknąć w worku strunowym takim do jakiego dille pakują zwykłe ziółko i... zostawić? Czy jak ;)
  • 1009 / 42 / 0
Myslałem nad tym jak nadać jakis smak/aromat wlasnej mieszance.
Może melasa do szisz by się nadała, jak myslicie?
Mysle o samej melasie(nie o tytoniu melasie) rozpuscic w acetonie i spryskac susz?
Co myslicie?
  • 666 / 2 / 0
dokladnie to mam na mysli :-) nie wiem jak to sie dzieje ze jest mocniejsze ale tak. mam porownanie z robionego z tej samej ilosci (waga mg) ktore lezalo i palonego na "swiezo". ale i tak preferuje folia-lufka-chmura %-D zupelnie inna jakosciowo faza.
  • 1558 / 18 / 0
Jak ma się JWH-081 do 019 ? Mocniejsze słabsze bardziej shizogenne mniej? Dłużej działa, krócej? Pytam bo nie wiem. o tak, a nie próbowałem też :)

ps. dobra już poczytałem trochę, teraz pytanie 1g starczy na 20g ziółek ? i skąd wziąć rozpuszczalnik odpowiedni do rozcieńczenia jwh w nim ?
  • 1009 / 42 / 0
najprawdopodobniej dzis bede nasaczal 20g ziółem jednym gramem jwh081, jako rozpuszczalnik mam aceton techniczny o czystosci wg producenta 98-100%. Napisze później co z tego wyszlo
  • 666 / 2 / 0
jesli mieszkasz na wschodzie jak ja albo masz jakas mete na osiedlu to problem rozpuszczalnika z glowy %-D sklepowego sie nie oplaca. zostaje wodka chociaz nie wiem czy sie do konca rozpusci albo aceton.
  • 1558 / 18 / 0
mam 100 met na osiedlu hehe, ale z paliwami nie mieszam, mogło by to zaszkodzić jakości/smaku/cośtam ziół ;) spirol 95% myślę że da rade co? i niech się odezwie ktoś kto testował te 019 żeby mi powiedzieć czy git, bo szukam kanabinoida bardziej relaksacyjnego niż schizogennego
  • 45 / 1 / 0
Blefujesz pisze:
mam 100 met na osiedlu hehe, ale z paliwami nie mieszam, mogło by to zaszkodzić jakości/smaku/cośtam ziół ;) spirol 95% myślę że da rade co? i niech się odezwie ktoś kto testował te 019 żeby mi powiedzieć czy git, bo szukam kanabinoida bardziej relaksacyjnego niż schizogennego
chyba jest troszke mocniejsza 19 od 081 :) 2 razy poki co testowalem :) taka wlasnie bardziej relaksujaca jeszcze :P ale na 081 nie narzekałem :)
  • 666 / 2 / 0
spirol to spirol %-D jak nic sie nie spierdoli to nie dlugo zdam relacje z 19.
  • 3 / / 0
ODPOWIEDZ
Newsy
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.