4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 82 / 5 / 0
prawie_martwy pisze:
nie wiem jak inni, ale ja nawet po 4 miesiacach przerwy czasami mam kosmiczne cisnienie na metkatynon.
%-D
Wolałem nie mówić całej prawdy, żeby chłopaka nie zniechęcać.
%-D
Dobrze bedzie chłopaku, w najgorszym przypadku będziesz pił kodeinke. Jak Mangan słusznie prawi to znacznie zdrowsze. I żyły nie będą chorować :) Myśl pozytywnie, bo to juz połowa sukcesu :-D
Peace.
  • 1198 / 8 / 0
Nie wiem czemu nikt o tym nie wspomniał, ale warto pojsc do psychiatry, albo dobrego psychoterapeuty (najlepiej prywatnie jesli masz kase).
  • 2 / / 0
jadłem wenafelaksyne i citalopram, chuja to daje. na mnie ssri działa przez dwa tygodnie a potem jest kosmos, chujowe samopoczucie i wogóle pizda. po benzo za to jestem agresywny i wszystko rozpierdalam. takie reakcje paradoksalne. najgorzej po alpra, masakra.
od 3 miesiecy właśnie na kodzie jade, nie pukam nic wogóle, studiuje itd.

ps. jestem jon btw.
Uwaga! Użytkownik onan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1198 / 8 / 0
3 miesiace to za malo w przypadku metktynonu, pol roku to minimum. Po pol roku czuje sie roznice, ciesza Cie rzeczy ktore normalnie wkurwialy.

Serio naprawde chcialbym pomoc, ale sam mam klopoty.

Nie wiem, popros moze psychiatre o selegiline.
Ostatnio zmieniony 01 marca 2011 przez prawie_martwy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 82 / 5 / 0
Ja biorę wenlafaksyne + wellbutrin + sport. Sport mi robi za kodeine :-) taka namiastka. W chwilach kryzysowych biegam do upadłego, wracam do chaty na czworakach biore kąpiel i do tego 300mg moklobemidu - mam wtedy HAJ lepszy niż po kocie :-D (UWAGA!: robienie czegos takiego grozi śmiercią! Mieszanie SSRI + IMAO jest zabronione - przyp. Minister Zdrowia).
Wenla jest słaba... w ogóle jakaś taka do skurwysyna nie podobna, ale z wellbutrinem już dla mnie daje radę. Sprawia że mam sile na to wszystko.

Generalnie Jonku pomyślałem o tym samym co Prawie_martwy. Jak jedziesz na kodzie, a to jednak depresant, rozważ dodatkowo moklobemid. Sama faza kodeinowa będzie przyjemniejsza przypuszczam podobniejsza do kota :-D
Pozdro.
  • 2013 / 84 / 0
Jonek znowu nie żyje, a ja zyje 7-8 miechow bez kota i rzeczywiscie psychika powoli sie regeneruje albo odwrotnie i wtedy nie bede tego świadomy ;) Napewno psychodeliki mi pomagaja zeby w zyciu juz tego syfu nie brac, jak zarzuce jakis psycho i wpadnie ta rozkmina to jestem przeniesamowicie kurwa dumny z siebie az ogarnia mnie euforia ze dalem rade :diabolic: A no i kilogramy kodeiny ale toto HUJ %-D
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 253 / 40 / 0
Przerwy od kota znosiłem w miarę dobrze wdupiając ogromne ilości magnezu (najlepiej chlorek lub cytrynian, bo popularny tlenek magnezu się chujowo wchłania) do tego czasem jakiś Tramal, kodeina lub piwko. Pierwsze 4 dni najgorsze, trzeba przeczekać, potem jakoś leci. Do tego jakieś mało wymagające hobby nie związane z ćpaniem i jest gitarka ;-) Najważniejsze pozytywne nastawienie ;-) Po tygodniu świat na trzeźwo znowu zaczyna cieszyć :cheesy:
  • 31 / / 0
Możliwe jest fizyczne uzależnienie od kocura? Wydaje mi sie to conajmniej głupie, ale.. Jestem od listopada w ciągu, najdłuzsza przerwa trwała 3 dni, schodzi mi gdzies 10 paczek tygodniowo. Ostatnio postanowiłem sie ogarnąć i przestalem. od 1,5 tygodnia mecze sie z niesamowitą sennoscią, spie po 13-14 godzin dziennie a przez czas kiedy nie spie jestem niesamowicie senny. Wiem ze takie rzeczy są mozliwe po fecie, ale po metkacie? Spotkał sie ktoś z czymś takim?
  • 82 / 5 / 0
Organizm domaga sie odpoczynku. metkat jest stykulantem i jest metabolizowany do pseudoefedryny, która rownież stymuluje. Jesteś wycienczony, posłuchaj organizmu daj mu tego snu ile sie należy. Poza tym jak spisz to nie masz ciśnień ;)
  • 223 / 1 / 0
yelawolf pisze:
Możliwe jest fizyczne uzależnienie od kocura? Wydaje mi sie to conajmniej głupie, ale.. Jestem od listopada w ciągu, najdłuzsza przerwa trwała 3 dni, schodzi mi gdzies 10 paczek tygodniowo. Ostatnio postanowiłem sie ogarnąć i przestalem. od 1,5 tygodnia mecze sie z niesamowitą sennoscią, spie po 13-14 godzin dziennie a przez czas kiedy nie spie jestem niesamowicie senny. Wiem ze takie rzeczy są mozliwe po fecie, ale po metkacie? Spotkał sie ktoś z czymś takim?
To bardzo dobrze,gorzej jak senność przejdzie,10 paczek to jeszcze nie jest aż tak źle.
W Polsce uzależnienie metkatem jest marginalizowane,mam takie wrażenie,że od lat nic się nie zmieniło.
Metkat był dla mnie dragiem zagadką,nie miałam pojęcia czym jest i jakie niesie ze sobą konsekwencje,kilkanaście lat temu nie było dostępu do takich informacji jak obecnie.
Włączenie metkata na stałe do swojego głównego menu( szczególnie i.v co nie znaczy,że doustnie jest cacy)przewartościowuje dotychczasowe życie,czy chcemy się do tego przyznać czy nie.
Uświadomienie sobie problemu,zmaganie się z nim niejednokrotnie,w końcu sposób na długotrwałe znienawidzenie owego specyfiku było dla mnie jedyną drogą wyjścia z nałogu,do tego trzeba dojrzeć.
Jeżeli ktoś szuka recepty na łatwiejsze wyjście z nałogu lub uważa że psychoterapeuta wskaże odpowiedni kierunek to życzę powodzenia,przewartościowanie i odrzucenie całego dotychczasowego życia(związanego z ćpaniem) jest nieodzowną częścią sukcesu,tak jak w przypadku każdego uzależnienia,w przeciwnym razie polegniecie.
Środki wspomagające(czyt.leki)są dobre na chwilę,ale nie na całe życie,one nie zrobią nam porządku we łbie i nie powstrzymają przed ciśnieniem po pól roku,roku,dwóch,trzech,czterech.........latach.
Takie kólko wzajemnej adoracji i pustych słow typu"dasz radę"może dać chwilę pocieszenia na moment,ale co później?
Wszystkim,którzy naprawdę chcą rzucic kota proponuję olać na początek hipka i zrobić spore przemeblowanie we własnym życiu,zazwyczaj na rzuceniu dragów się nie kończy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.