za to nie dawno próbowałem kryształów i wogóle inna bajka.. wspomnienia wróciły.. Ehh :-p
Jak sobie przypomne dropsy ktore jadlem w 2000-2003 :rolleyes:
W 2008roku jak już wspomniałem zaczęło się wszystko totalnie pierdolić, były jeszcze jakieś rzuty z MDxx, ale w wakacje nastała era myszek miki i rolexów na 2-cb bodajże. Później już tylko jakieś piperazynowe gówna, po ktorych się rzygało, bolała głowa i piekł kark. Raz tylko wiosną 2009roku kolega przywiózł jakieś dropsy na MDMA. Słabe trochę, bo trzeba było zjeść z 2-3, ale najważniejsze że zawierały to co powinny. Od tego czasu nie spotkałem się z dropsami na ekstazie, a od jakiegoś roku nawet nie interesuję się tym tematem.
testowane w labie, czysta MDMA ale robadope pokazuje ze moze byc odpad (2C-B albo MDA bym obstawial jak juz cos). krazki jak marzenie, ale ciag z fuką, nieprzespana noc, paranoje, nierozsadne ilosci, jointy plus owe pixy sztuk razy trzy (w odstepach) skonczyly sie na 3 omdleniach, sajgonie w sercu, napadzie leku i lekkiej dezorientacji (kim ty kurwa jestes?!
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.