Zablokowany
  • 40 / / 0
czerwiec 2006 beżowo żółto pomarańczowe gwiazdki, zwykłe, nie pentagramy, były naprawde wyśmienite co potwierdziły wszystkie osoby dla których załatwiłem ten sort. potem to już tylko trafiałem sam shit bez mocy , i przez to wogóle zaprzestałem interesować się piksami bo po co rozczarowywać się gównem ??
za to nie dawno próbowałem kryształów i wogóle inna bajka.. wspomnienia wróciły.. Ehh :-p
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2010 przez olo320i, łącznie zmieniany 1 raz.
Kocham Deszcz bo tylko on na mnie leci..
  • 142 / 1 / 0
W pod koniec 2008 wybrałam sie na wagary do internatu zawodowki, po drodze zahaczyłam o kolesia który dostał najswiezsze pigulki (to było przed Bozym Narodzeniem a w mojej malej miescine zawsze jest wtedy parcie na dropsy). Kupiłam ich troche wiecej, zabralam je do internatu i zrobilysmy sobie z kolezakami mala impreze od rana. Nie pamietam kiedy ostatnio bylam tak porobiona nie liczac carbonkow. : )
  • 85 / / 0
Hehe, tak dawno ze nie pamietam kiedy, ale na pewno w 2009r...

Jak sobie przypomne dropsy ktore jadlem w 2000-2003 :rolleyes: :heart:
  • 1 / / 0
ojejku jak to dawno było....Sylwester 2007....niezapomniane wrazenia,kto nie sprobowal ten nie wie co to prawdziwa ekstaza.najpiekniejsze uczucie w zyciu.teraz juz nie ma takich koleczek,niestety
  • 2518 / 28 / 0
O sylwestrze 2007 wolę sobie nie przypominać, bo to był początek dziwnych dropsów. Wyobraźcie sobie sytuację, domówka jakieś 40 osób i połowa z tego zjadła jakieś dziwne dropsy (zielone smile) Nie wiem co w tym siedziało, ale występowała po tym śmiechawa, efekty jak po dysocjantach, totalne wyobcowanie itp. Wcześniej w 2007 roku dropsy były dobre i lepsze. Do tych lepszych mogę zaliczyć żółte krzyże, podwójne wiśnie i białe serca (Wielkopolska).

W 2008roku jak już wspomniałem zaczęło się wszystko totalnie pierdolić, były jeszcze jakieś rzuty z MDxx, ale w wakacje nastała era myszek miki i rolexów na 2-cb bodajże. Później już tylko jakieś piperazynowe gówna, po ktorych się rzygało, bolała głowa i piekł kark. Raz tylko wiosną 2009roku kolega przywiózł jakieś dropsy na MDMA. Słabe trochę, bo trzeba było zjeść z 2-3, ale najważniejsze że zawierały to co powinny. Od tego czasu nie spotkałem się z dropsami na ekstazie, a od jakiegoś roku nawet nie interesuję się tym tematem.
  • 4 / / 0
Ehh, lata 2002 - 2005 :D Podwójne wiśnie, białe Mitsu i białe Krzyże - coś pięknego :rolleyes: Później już tylko jakieś nieudane "zamienniki", ale niestety żadne nie dawały tej samej euforii.
  • 193 / 2 / 0
sylwester 2005 białe mitsubishi z podziałką z tyłu a potem to już tylko SHIT ,GÓWNO, STOLEC, KLOAKA szkoda wogle wspominać tych głównianych tripów..
  • 166 / 3 / 0
wczoraj :-),
testowane w labie, czysta MDMA ale robadope pokazuje ze moze byc odpad (2C-B albo MDA bym obstawial jak juz cos). krazki jak marzenie, ale ciag z fuką, nieprzespana noc, paranoje, nierozsadne ilosci, jointy plus owe pixy sztuk razy trzy (w odstepach) skonczyly sie na 3 omdleniach, sajgonie w sercu, napadzie leku i lekkiej dezorientacji (kim ty kurwa jestes?! %-D). ryj mi z liscia koles okladal jak wracalem do siebie, a ja nie wiem co, gdzie, kiedy, jak :-). no ale do smiechu mi nie bylo, mimo to dopiero od 4.00 rano. przed paranojami, a pozniej odplywaniem w ciemnosc bylo rewelacyjnie i za tydzien uzyje ich znow, z rozumem. zwa sie 'blue diamond', wiem ze wystepuja w regionie uk i irlandii, chociaz moze tez inne miejsca, pojecia nie mam i degustacje polecam (bez fuki) cieplo i serdecznie ;-).
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2011 przez panda z puszczy, łącznie zmieniany 4 razy.
  • 663 / 13 / 0
Półtorej roku temu na sylwestra. Białe Mitsubishi.
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 520 / 18 / 0
Parę dni temu, czerwone D&G, północ Polski. Nie trzepały jak feta. Szybkie bicie serca itepe itede. Miał ktoś z nimi styczność?
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.