Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
dobra ten pomysł to przegięcie ^^.
Poszperałem co nieco na jego temat i
z wiekiem i w miejscach uszkodzonych przebarwia się
ciemno sino-zielonkawo;
hidro pisze: jak jestem potworem to mnie spierdolcie xD
hidro pisze:Gdyby tak sprawdzać "jadalność" na zwierzętach? :-D
Tym samym sposobem w '38 r. przeoczono psychoaktywność LSD...
Krótko mówiąc, abstrahując już od tego, że człowiek zwykle stosuje używki dobrowolnie, a zwierzęcia o zdanie nie spytasz - taki sposobik po prostu nie działa.
[ external image ]
[ external image ]
tomi4m25 pisze:ma to ten cycek jak lysica, twarda gruba nielamliwa nozke...
Chociaż jak patrze na to foto z wiki:
[ external image ]
Też ulegam czarowi, że te spod dróg leśnych too właśnie one.
https://www.youtube.com/watch?v=CByuuEtqN_U
https://www.youtube.com/watch?v=zfS6z-HV_pA
- filmiki dajace chyba lepszy niz foty pogląd na to czego szukać ;-)
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.