Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 92 / 0
Nie wiem czy teraz jest inaczej , no ale w Polsce dopiero teraz sie pojawiło
Myślę że w piątek zacznę testować ^_^
Zna ktoś może dawkowanie ?
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
150, a efektów zero.
  • 1107 / 52 / 0
150+ i lekka poprawa nastroju ewentualnie placebo. Jako znieczulacz nosa dobre :D
Chuj na kaczych łapach
  • 1052 / 77 / 0
Kozacko, szukalem wlasnie znieczulacza nosa.

Testowal ktos wsrod ludzi? Wplywa to jakos na interakcje?
  • 1951 / 15 / 0
mb coś wspomniał że może być imao, bo prokaina jest, ale o samej dmc nic nie pisano.
  • 274 / 9 / 0
Niestety, ok. 150mg z polskiego źródła nie wykazało żadnego działania.
  • 992 / 25 / 0
Designer cocaine to chyba największy fail na rynku rc :D
  • 6245 / 446 / 12
Wildzen pisze:
Designer cocaine to chyba największy fail na rynku rc :D
DMC, osobiście, nie wliczałbym w kategorię Designer Cocaine. Sądzę, że kokaina wywołuje tak spektakularne efekty ze względu na szkielet tropanowy w strukturze, którego nie ma DMC. Jego synteza jest jednak w tej chwili nieopłacalna, ale mądre głowy kombinują, żeby przestała taką być. Już RTI-111 (Dichloropane), zbudowana na tropanie, pokazała pazur, acz (najprawdopodobniej) obecność pierwiastków z grupy halogenowej (chlor, konkretnie, nawet dwa) w strukturze uczyniła ją nieco toksyczną.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 2428 / 92 / 0
Ktoś jeszcze testował ?
Mi sie trochę testy opóźnią bo dopiero 30 będzie kolejna dostawa , eh :(
Może 150mg to za mało ? robiliście drugiej podejście z większą ilością ?
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 279 / 1 / 0
Witam,

Miałem okazję w końcu testować 2 dni temu DMC i powiem tak, 100 w nosa podziałało kozacko kolejne 100 po 15 min to był lekki błąd bo aż złapałem lekki nie ogar z moca z która w pewnym momencie nie wiedziałem co zrobić %-D Nie wiem co w tam dmuchacie w kichawy ale na pewno to nie jest DMC ;-) 2 dzień zero zwała nic miałem jedynie przez pewien czas lekke trudności z uśnięciem ale to pewnie przez to że jeszcze substancja nie do końca zeszła. Zero rewelacji z sercem nie odczułem. 2 inne osoby które testowały ten sam materiał mają podobne odczucia.

Użytkownik jest dystrybutorem tej substancji. - PcP
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.