Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 620 / 83 / 0
Doskonale to ująłeś, [mention]pomasujplecki[/mention]. Trzeba jednak pamiętać, że potężny charakter to możliwość nakierunkowania doznań na dwie przeciwne strony. Mój pierwszy stosunek po trawie to była magia. Zrobiłem dziewczynę w chuja, udając, że się jej oświadczam. Uklękłem przed nią i wyjąłem z kieszeni kalkulator w kształcie walca, w którym było wyżłobione i wyścielone zamszem miejsce na długopis. W nim zamiast pierścionka był finezyjnie zakręcony joint, którego może i trochę się przestraszyła (była wtedy dziewicą w obu kwestiach - seksu i palenia marihuany), ale zgodziła się go zapalić. Kurwa, to było coś. Natomiast seks po mj z dużo bardziej doświadczoną laską, nimfomanką z ChAD i wypitą po lamotryginie, zestresował tak mocno, że później dwa dni dochodziłem do siebie. Ze skrajności w skrajność.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze:
Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
  • 19 / 1 / 0
Ja jestem zawsze napalony po benzo plus alko. Benzo działa na mnie tak, że opuźnia finał zabawy ;) i mogę tak w nieskończoność. Za co kocham benzodiazepiny i alkohol
  • 3244 / 555 / 0
[mention]MDMAsters[/mention]
Aha, a tak mnie naszła ciekawość - w jakich miejscach to robisz :retarded:
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 620 / 83 / 0
Pewnie nie pamięta %-D %-D
11 czerwca 2026serotoninowy pisze:
Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
  • 2116 / 634 / 0
Benzodiazepiny i u kobiet bardzo opóźniają, czy wręcz uniemożliwiają dojście, ale to logiczne. Mniejsze odczuwanie bodźców - jak tu, do cholery, dojść? Ale ma to swoje plusy, jak ktoś jest 'wcześniakiem'.

O MDxx już wspominałam, ale z RCków to 5-MAPB również było... Wow. ;-)
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 19 / 1 / 0
[mention]pomasujplecki[/mention]
Najczęściej w domu a nie jak zwierzęta na dworze
  • 289 / 11 / 0
@up seks na świeżym powietrzu jest super. Ta adrenalina :-D jeszcze jak ktoś Cię widzi, obserwuje to już w ogóle.

Moje fantazje nie mają granic %-D
Uwaga! Użytkownik zerowatolerka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 762 / 38 / 0
gdyby nie używki stałbym się wybitnie sławny
ale bez zawarcia z nimi znajomości
życie bezbarwne bym prowadził
  • 42 / 3 / 0
Mnie strasznie napala opio, to wręcz magia
Leśne bizony nie odwrócą wzroku, jeśli w twoich myślach będzie krzak.
  • 762 / 38 / 0
niedawno odkryłem, że mam lewą komorą drożniejszą niż prawa , po wielu latach prób i badań
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.