Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3248 / 3 / 0
Sigma mi trochę nie odpowiada, bo Kaczyński całkiem normalnie wygląda, chyba, że chodzi o stan umysłu - to się zgadzam, on musi mieć sigmę non stop :D
Floss, natchnęłaś mnie na stworzenie takiego wykresu, skali, czy czegoś w PS, przedstawiającego etapy człowieka, podczas lotów (tych astralnych, pomimo, że loty na deksie to nie prawdziwy astral i nasze ciało astralne jest wtedy upośledzone, to nie jeden będzie sapał na myśl, że poznał czym jest astral :) )
Takie przedstawienie lotu, od normalnego człowieka, który właśnie co zarzuca do pięknego pola energii, które rośnie w sile.
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Hmm... Ja właściwie dopiero zaczynam z DXM i przy 225 miałam kompletny wytrzeszcz, brwi ściągnięte, usta zaciśnięte morda blada, tyle w lustrze widziałam a w źrenicach nie widziałam jakiejś specjalnej różnicy. Tak czy inaczej około 4/5 h czyli już prawie na zejściu mojemu bratu wystarczyło jedno spojrzenie żeby zobaczyć że coś nie halo :D
  • 6 / / 0
taak po oczach najbardziej widać ;-) i najlepsze to jest to że jak się patrzy na jedą rzecz po czym na drugą to ten "etap przejścia wzroku" jest strasznie spowolniony :-D wogóle zauważyliście że twarz jest wtedy jakaś taka wydłużona (chyba że wtedy inaczej się widzi innych) ? :-D
  • 2650 / 42 / 0
Hmmm, nie tyle co oczu ale wyraz twarzy jest wtedy tak debilny jakby zlapal Cię nagly złośliwy paraliż ,myślę ze to po tym najbardziej widać :*) No, ale co kto lubi %-D :retarded:
  • 1291 / 7 / 0
gały jak pięciozłotówki, debilny wyraz twarzy, pojebana mimika twarzy, no nic, tylko pochlastać takiego :P
  • 3205 / 176 / 0
Ja już wielokrotnie obiecywałem sobie zrobić fotkę podczas tripu - obiecanki cacanki %-D

A przecież nie pokażę się nikomu, choć co mogę powiedzieć to to że dopiero przy bardzo wysokich dawkach miałem rozszerzone źrenice.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 242 / / 0
Limitbreaker pisze:
Ja już wielokrotnie obiecywałem sobie zrobić fotkę podczas tripu
Też se chciałem fote jebnąć, no i mam kilka fotek które mi przypomniały że w sniegu się tarzałem przy koledze. I jeszcze chciałem filmik jak mi oczy latają na DXM, gdy się kręce na fotelu obrotowym %-D
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1291 / 7 / 0
Limitbreaker pisze:
Ja już wielokrotnie obiecywałem sobie zrobić fotkę podczas tripu - obiecanki cacanki.
Ja mam takiego materiału masę, fotki, filmiki, fajne rzeczy można znaleźć na telefonie znajomej osoby
  • 242 / / 0
Nooo tak tylko najlepsze potem jest zaskoczenie jak to "normalny" byłeś. Ale na prawde po oczach od razu można się skapnąć że coś nie tak, i u mnie po rękach gdyż są dosyć bardzo mięsnie u ręki napięte, a na oczach źrenice ogromne, troche załzawione, czerwone.
Uwaga! Użytkownik stalker52 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 207 / 2 / 0
Ja wyglądam po tym okrutnie. Wytrzeszczone czerwone oczy. Wyraz twarzy jak "wygłodniały zombie" głos taki że ledwo mówię, a jak już to straszna chrypka, po za tym chodzę jak kowboj :D
Jestem Dzieckiem Bożym objętym specjalną troską. :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.