Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 168 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Geezus »
Częstowałem znajomego - sniff. Przy tych samych dawkach mówili, że słabsze od mefa. De facto mieli to za jakiegoś starego/mieszanego śmierdzącego mefa.
Uwaga! Użytkownik Geezus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 119 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: trass »
Jesteś pewny, że było to 4-EMC?
Uwaga! Użytkownik trass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 111 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Azot »
zastanawiam sie czemu w polsce to juz jest do kupienia a w uk jeszcze nie...
jesli bedzie to nawet troche slabsze od mefa to i tak bede szczesliwy... nie moge zadnych informacji znalesc o tym zwiazku na zagranicznych stronach... a na chemii sie nie znam wiec sam nie wywnioskuje jak ta substancja dziala... czekam na jakies opinie ludzi ktorzy to brali a nie spekulacje dzieci neo...

BTW: Murti, jak masz jakies informacje o tym to zapodaj linka , albo napisz cos wiecej o tej substancji ...
  • 585 / 52 / 0
a ja cos mam przeczucie ze bedzie to kolejny po bufedronie, ledwo co dzialajacy zwiazek, nie stanowiacy zadnej alternatywy dla mefa, czas pokaze.
Każdy mam prawo do wypowiedzi, choć nie oznacza to, że zna się na tym o czym mówi
  • 849 / 42 / 0
W UK jest niedostępny bo to analog mefa.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 111 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Azot »
dzieki Barthezzunio.
lucyper - jestes pewny na 100%? Bo jak rzeczywiscie nielegalny w uk to sie wku*wie... :D
  • 849 / 42 / 0
Mają swoją wersję analog act także z metylonem poleciał butylon, a z 4MMC 4EMC. Szczegółów nie pamiętam. Musiałbyś poszukać na DF albo bluelighcie.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1233 / 12 / 0
EMCe jest nielegalne w Anglii. Mają swój analog act,który wyklucza tą strukturę.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Geezus »
trass pisze:
Jesteś pewny, że było to 4-EMC?
De facto znajomy który sprzedaje mefa odkupił to od znajomego jako mefa.
Z tego co mówił, potem kupił od niego próbkę chemik i poinformował go że to jest 4-emc, a nie 4-mmc.
Ja dostałem ten sprzęt i poczęstowałem znajomych.
Uwaga! Użytkownik Geezus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
geezus ile masz lat?
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.