Jak wiadomo zwaly, ktore ze dwa razy trwaly od 19 dnia jednego do 16-17 dnia nastepnego ..
Na zwale z reguly naplywaja mysli o tym jakie to ćpanie jest obrzydliwe, taki odrzut ostry mnie ogarnia;]
Ze skutkow fizycznych to czasem czuje takie mocne uderzenia serca, tak jakby po prostu czuje, ze pracuje. Do tego oczy sie ''trzesa'' wraz z ekranem, z reguly nad tym calkiem panuje, ale np. dzis juz czasem nie.
No i nie wiem jak wy, ale ja mam ostatnio ciagle parestezje w postaci 'kopania pradem' lub ochlodzenia/nagrzania miejscowego + tycie odrealnienie (ze 4-6 razy sie zdarzylo). (jeszcze przez jakies 3 dni po wzieciu, nie wiem czy wiecej bo wiekszej przerwy ostatnio nie bylo..)
Serduszko czasem pada, szybko sie przemecza.
Generalnie wiecej minusow niz plusow, ale wiadomo jakie jest zycie heh;]
- multiwitamina (Arrow - najtańsza na rynku - 3zł/30tbs)
- dodatkowo Mg+B6 (Uniphar - również - 10zł/100tbs)
- Calcium (Farmapol)
- przed mefieniem i w trakcie - Polopiryna S złamana na pół czyli 2x150mg
I również magicznie na moją pompkę działa właśnie alprazolam - na co dzień żeby ogarnąć stres i kawy 0,25 - żeby zbić mefa potrzeba 0,5mg i z reguły wystarczy, ale jak ktoś ma naprawdę ciężko i czuje, że jest niebezpiecznie to 1mg można wrzucić - to nie jest dawka która zrobi źle, najwyżej uśpi.
Pozostałe podane przez Ciebie leki obadam.
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
O*Men pisze: Trzeba jesc i pic to po pierwsze zeby nie wycienczyc/odwodnic organizmu. Codziennie porcja magnezu z witamina B6 najlepiej,potas (kalipoz jest bardzo dobry) ja jeszcze biorej jakis preparat wapnna (ostowap) ale jest takich duzo do wyboru...
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.