Jak wiadomo zwaly, ktore ze dwa razy trwaly od 19 dnia jednego do 16-17 dnia nastepnego ..
Na zwale z reguly naplywaja mysli o tym jakie to ćpanie jest obrzydliwe, taki odrzut ostry mnie ogarnia;]
Ze skutkow fizycznych to czasem czuje takie mocne uderzenia serca, tak jakby po prostu czuje, ze pracuje. Do tego oczy sie ''trzesa'' wraz z ekranem, z reguly nad tym calkiem panuje, ale np. dzis juz czasem nie.
No i nie wiem jak wy, ale ja mam ostatnio ciagle parestezje w postaci 'kopania pradem' lub ochlodzenia/nagrzania miejscowego + tycie odrealnienie (ze 4-6 razy sie zdarzylo). (jeszcze przez jakies 3 dni po wzieciu, nie wiem czy wiecej bo wiekszej przerwy ostatnio nie bylo..)
Serduszko czasem pada, szybko sie przemecza.
Generalnie wiecej minusow niz plusow, ale wiadomo jakie jest zycie heh;]
- multiwitamina (Arrow - najtańsza na rynku - 3zł/30tbs)
- dodatkowo Mg+B6 (Uniphar - również - 10zł/100tbs)
- Calcium (Farmapol)
- przed mefieniem i w trakcie - Polopiryna S złamana na pół czyli 2x150mg
I również magicznie na moją pompkę działa właśnie alprazolam - na co dzień żeby ogarnąć stres i kawy 0,25 - żeby zbić mefa potrzeba 0,5mg i z reguły wystarczy, ale jak ktoś ma naprawdę ciężko i czuje, że jest niebezpiecznie to 1mg można wrzucić - to nie jest dawka która zrobi źle, najwyżej uśpi.
Pozostałe podane przez Ciebie leki obadam.
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
O*Men pisze: Trzeba jesc i pic to po pierwsze zeby nie wycienczyc/odwodnic organizmu. Codziennie porcja magnezu z witamina B6 najlepiej,potas (kalipoz jest bardzo dobry) ja jeszcze biorej jakis preparat wapnna (ostowap) ale jest takich duzo do wyboru...
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.