4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 212 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gecko »
To teraz pytania do doświadczonych użytkownikach. Po ilu gramach zaczęły się zjazdy? Utrzymują się one na podobnym poziomie, czy cały czas się pogarszają?
Uwaga! Użytkownik Gecko jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 447 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: electrofreak »
pilleater pisze:
Już Ci tłumaczę. Większość osób spośród walących spida znanych mi nie ze snów lecz osobiście, opowiadała jak pierwsze spidy za płoty przechodziły bezzwałowo. Po jakimś czasie uzywania wraz z rosnącą częstością spożywania, zaczęły coraz częściej nadchodzić zwały.
100% racji
przy identycznym materiale (zapas w szafce) na początku ZERO zjazdu, super humorek kolejne dni, a co kolejne przywalenie coraz gorzej i ciągle się pogarsza; obecnie nawet przy leciutkim nieeuforycznym wciągnięciu by 2h nie usnąć następny dzień zjebany :/
dodam że wrzucane średnio raz na miesiąc
nie mam pojęcia co za to odpowiada, ale na pewno nie neurotoksyczność, bo na codzień brak zmian i objawów
  • 159 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pawel84 »
a jak myslisz? :-D
wiadomo chlopie ze jest coraz gorzej
Oh Lordy, trouble so hard
Don't nobody know my troubles but God
  • 43 / / 0
Jezeli polskie pogotowie podawało ci jakies benzosy dozylnie to na 70% rolki,bo reszty nie wożą ze sobą,a zdobycie ich z magazynu trwa dla nich samych conajmniej pofatygowanei sie na takowy.(info z wewnatrz).Hmm,ja i moi znajomi w wiekszosci zjazdow nie mamy na szczescie,jednakze sa wyjatki i o dziwo zazwyczaj są to ludzie spozywajacy alkohol oprocz samego mefienia.Sam z doswiadczenia wiem,ze jesli oprocz mefa pije to nie mam zjazdu,ale poteznego KACA,tak jak normalne upicie sie o ciupinke za duzo razy 10 :] A na tego kaca jak dotychczas znalazlem pare rozwiazan po pierwsze MJ,zazwyczaj pomaga,a jesli juz jest bardzo zle to kroplowka uzupelniajaca elektrolity dziala cuda.
  • 1 / 1 / 0
z kumplami kupilismy w czworke 10g i każdy w ciagu 15 godzin wciagnal 2,5g. Pierwszy sniff byl najwiekszy, okolo 400mg naraz donosowo, ale wrazenia.... bezcenne :-) po kolejnych dawkach juz nie bylo tego efektu. Mam pytanie. czy MITSEEZ dziala mniej wiecej tak jak mef? bo wlasnie wkurza mnie to, ze faza na mefie jest taka krotka.

niektorzy tu pisza ze faza na mefie im trzymie 3h?????!!!!!!! to czemu moja trzymie tylko 30 - 45 minut <--ta najwieksza faza. Pozniej juz tylko pustka i relaks odczuwalny. Aha, i po tych 2,5g mialem halucyny. Wszedzie widzialem koty i psy biegajace po jezdni, i dziecko w plaszczu i kapeluszu przeciwdeszczowym na poboczu. A kumpel jak jechal autem nie umialem okreslic jego predkosc. Nawet jak jechal 20km/h myslalem ze nie wyhamuje i wyladujemy w aucie przed nami... :-D
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Wal tak dalej. Tylko nie zdziw się, jak św Piotrek* powie Ci, że u nich nie ma netu i nie napiszesz, że poszedłeś do piachu.

* - drugie możliwe podstawienie: szatan.

Halucynacji można się nabawić po MDxx i na ogół występują takie solidne, gdy się człek za dużo nażre. Walenie kosmicznych ilości chemii zdrowe ani mądre nie jest. Lepiej żyć długo i se ćpać rzadko, niż krótko i masakrycznie dużo
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 153 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
Po mefie miksowanym z MDMA pewna osoba chciała naprawiać kopalniany kombajn w mieszkaniu i szukała kluczy 24 i 36 które spdły do błota :> Niech żyją górnicy! %-D Ale dawka też była sroga (3g mefa, gram MDMA na trzy osoby w ciągu doby, z czego najwięcej dwie osoby wysnifowały)

Na zjazd 5-htp i moklar, wtedy zjazd ogranicza się do efektów wizualnych, i to całkiem zajebistych, a obniżenia nastroju niet.
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 187 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dropson »
zdeblo: ale 2 tabletki 5htp raczej nie pomoga na zjazd, to nie aspiryna

Nawitaminozowany: sniffuj dalej mąkę ;)
Każdy moze być potencjalnym Growerem xD
  • 153 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
zażyte w końcowej fazie działania mefa, na pusty żołądek (ja ta nic nie jem pod wpływem, chyba że lekkie owoce i piję izotoniki) znacząco zmniejsza zjazd, po wszystkim co działa na serotoninę, a brane przez np. 3 dni przed intoksykacją powinno zwiększyć siłe działania, ponieważ więcej neuroprzekaźników będzie czekało na uwolnienie :)

Dawki - przed zażyciem biorę ~ 200mg wieczorem, na pusty żołądek, na zjazd 300-400mg, co pozwala mi funkcjonować całkiem nieźle.
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2010 przez Zdeblo, łącznie zmieniany 1 raz.
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 3 / / 0
Siema ziomale :-) mefa zapodaje od ok 3 miesięcy (ogólnie wzialem to z 5-6 razy) sympatico :-)
i czasami też mnie bierze takie uczucie bezsensu itp... ale ja po skończonej zabawie - lub gdy nie ma juz co wciągać :( walne drinka miodówki lub coś podobnego tak 100 do 150ml i malina można iśc spać i jest ok
ja też nic nie jem właśnie w sumie to po mefie cały następny dzień też bym nic nie jadł... może wreszcie zrzucę pare kilo ;-)
to moj pierwszy post tak w ogole :) pozdro dla wszystkich
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.