Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2179 / 30 / 0
dupa na niektórych stymulanty nie działają pobudzająco, np na mnie <_<

ma to swoje duże plusy (można walić w towarzystwie, jest gadka, jest nastrój, nie ma fizycznego rozpierdolu) ale z drugiej strony przydałoby sie czasem więcej mocy, której niestety nie moge wykrzesać żadnym narkotykiem. Póki co...pozostała jeszcze meta choć i ta czuje niespecjalnie mnie poruszy. Ciekawe z czego to wynika? Nie mam ADHD, tzn jestem naturalnie dosyć "żwawy" i gadatliwy ale nie mam problemów z koncentracją itp.
Hidden mefedron User
  • 438 / 12 / 0
Gwynnbleid pisze:
Nie mam ADHD, tzn jestem naturalnie dosyć "żwawy" i gadatliwy ale nie mam problemów z koncentracją itp.
Ja też nie mam ADHD a jak przyfuram to nie chce mi się gadać ani chodzić. Robię się spokojny i zauważyłem że koncentracja wcale się nie zwiększa a wręcz przeciwnie bo jestem wtedy taki "roztrzęsiony" i trudniej mi skumać co do czego i jak (furam tylko okazjonalnie w pracy). Najlepiej to bym posiedział i zajął się czymś typu komputer/internet albo jakieś robótki ręczne (czyt. składanie czegoś czy inne, nie mam na myśli masturbacji).
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 2497 / 49 / 0
polecam selegiline ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 42 / 0
Do codziennego użytku najlepsze są moim zdaniem guarana, zielona herbata i mate. Do tego można dorzucić jakiś adaptogen albo ich miks - żeń szeń koreański, żeń szeń syberyjski, kolcowiec lekarski (sarsaparilla), czy cytryniec chiński. Mieszanka żeń szenia koreańskiego z sarsaparillą to podobno prawdziwa kosa. Sam jej jednak nie stosowałem. Za to z własnego doświadczenia polecam żucie żeń szenia koreańskiego w dawkach około 1g jednorazowo, raczej nie wieczorem.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...