Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 352 / 97 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
nie stresuj sie. tak juz jest po fuce. nie bedziesz zwracal uwagi i luz
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 1047 / 22 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
i to pisze Typ ktory co chwile wkreca sobie zawal i siada mierzac cisnienie i puls i costam innego, sluchac sie!

( zara znajde tego posta o ile nie wyjebali go w kosmos)
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 352 / 97 / 0
boże, boże. :) chrońże hipokrytów
  • 1047 / 22 / 0
Ty no ja wiem ze ja nie lepsza :D
one two fuck you!

• 2497 / 49 / 0
@Bix91: Mogles sobie nadcisnienie plucne sprawic
A co do czystosci twojej amfetaminy, to nie byla pewnie wieksza niz 10-20%
Wciagajac te prawie 3g wypelniaczy skutecznie zakleiles swoje blony sluzowe i wchlonelo sie z tego pewnie i tak nie wiecej, niz 1/5 + to co splynelo, tak wiec wg. mnie przyjales nie wiecej niz 200-300mg amfetaminy, a reszta to efekt wkrecania sie :D
Ktos wie, ile maksymalnie mg mozna przyjac donosowo amfetaminy? Chodzi mi o to, ile ma szanse sie wchlonac, gdy reszta zostanie w nosie/splynie do gardla.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 352 / 97 / 0
@banshee: ale bez kitu, mam zjebany rytm serca od tego ustrojstwa. A i tak większość tygodnia naćpany fetą. Powiedz mi, radzisz sobie z tym? :) ja nie daje rady, wkurwiam sie na maxa, potem siedze i licze dodatkowe skurcze. Masz na to sposób, oprócz PRZESTAŃ ĆPAĆ (so lame) :?
  • 381 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
Powiem od siebie. Jeśli masz coś z sercem z powodu fety, jedyna rada - odstaw. Innej nie ma. A i tak nie masz gwarancji, że z czasem wszystko powróci do normy, bo np u mnie nie powróciło. Jak zakończyłam przygodę z fetą z arytmią oddechową tak mam ją nadal, mimo że od ostatniej przyjętej kreski minęły jakieś 4 lata...
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 1047 / 22 / 0
TenTyp pisze:
@banshee: ale bez kitu, mam zjebany rytm serca od tego ustrojstwa. A i tak większość tygodnia naćpany fetą. Powiedz mi, radzisz sobie z tym? :) ja nie daje rady, wkurwiam sie na maxa, potem siedze i licze dodatkowe skurcze. Masz na to sposób, oprócz PRZESTAŃ ĆPAĆ (so lame) :?
Zmieniam uzywki, jak pikawa nie wyrabia i porycie mnie meczy to wale jakies opio, benzo itp, regeneruje sie, bakam, spie, jem. A pozniej jak mam moc to znow lece na spidach. i Tak az do wyczerpania organizmu i bani. Jak juz czuje ze nie moge, po kresce ide spac i mecze sie u dusznosciami i serce wariuje wybijajac alfabetem morsa 'przestan juu kurwa!' to zapijam alko i montuje inne cpanie, lepszej rady dac Ci nie moge bo takowej nie znam, niestety. Podejrzewam ze samo benzo by wystarczylo, ale ja lubie co jakis czas zmieniac typ fazy :)

co do pikawy wo sie az boje pojsc do lekarza i przebadac bo jeszcze zniecheci mnie to do cpania i co ja bede w zyciu robic?
one two fuck you!

• 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Vespa »
Nooo...to ja tak właśnie zwlekałam ...zwlekałam,wiedząc ,że coś na pewno dzieje sie z serduchem nie szłam do lekarza ...aż w końcu poszłam ,badanie USG serca wykazało wade zastawkową ,niby nic takiego ... "delikatna wada z którą połowa ludzi żyje i nawet o niej nie wie,Pani jest nerwicowcem to mocniej odczuwa dolegliwości"... a furałam jakieś 5 lat wiedząc ,że to mam (zaczęło mi sie po jakimś maratonie ) ,gdy zaczynałam przygody z ćpaniem było wszystko ok ...wiem o "chorobie" juz rok ,zrezygnowałam w połowie z fety ,pozwalam sobie raz na jakiś czas w weekendy ,naprawde delikatnie, czasem jest lepiej (jak zapomne ,że mam sobie liczyć puls ;p) ,czasem schiza jest nie do ogarnięcia,derducho napieprza mocno (wiadomka),ale to chwile potrwa i przejdzie raz szybciej raz później ;|
szkoda ,że piguł dobrych nie ma bo po nich zawsze się czuje dobrze(mdma) o dziwo !

rada ...aspargin (potas + magnez) ... w aptece ,ja mam problemy z równowagą elektrolitów we krwi ,za mało potasu ,co daje dolegliwości typu kołatania serca ,arytmie (dodatkowe skurcze), szybkie męczenie się ,zawroty głowy ,skoki cisnienia... w tygodniu ,po imprezce naprawde pomaga :)
Uwaga! Użytkownik Vespa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 196 / 4 / 0
To są poprostu zwykłe stany lękowe bez zbednej filozofii czyli dla Cie ostrzezenie .
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.