ODPOWIEDZ
  • 672 / 127 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
Demoon pisze:

helupów nie znam, ale wiem, że wszelkie podgatunki morfinistów można rozpoznać po cerze i oczach.
nie zgodze sie. w sensie oczy to tak, ciezko to przegapic, albo jak sie przysypia w bardzo znaczacy sposob (swoja droga pozdrowienia dla pary z psem czarusiem. szkoda mi go bylo widzac was). Na cere raczej ma wplyw palenie cmikow, przynajmniej wiekszosc ktorych znam z opiatowcow lubi sobie kiepa spalic po gzymsie. ewentualnie jak zyly co po niektore sie zapadaja to widac.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cherrybomb »
Jak narazie u mnie sie nic nie zmienilo, raz dostalam jakiejs wysypki na twarzy. To bylo dzien po lataniu na dxm. Tak to troche mi twarz schudla, ale to dobrze - ja raczej jestem bardziej przy kosci. A taka ciekawostka. Raz jak bylam totalnie zjechana, taki sredniomocny kacyk , to moja matka stwierdzila, ze slicznie wygladam, tak zdrowo ;D
  • 460 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kasztaniak »
Ja zauważyłem, że czasem po drug'ach(obojętnie jakich) na drugi dzień wyskakują pryszcze( nie jestem licealistą z trądzikiem %-D ), może przez "zwiększenie obrotów" organizmu?

Moim faworytem w zmienianiu wyglądu biorącego pozostaje ważkodyn, po nim pryszcze zmieniają się w kratery z łojem, a twarz następnego dnia jak u trupa.

EDYT: Przez ważkodyn miałem na myśli samo bromo-dragonfly ;-) .
Ostatnio zmieniony 14 października 2009 przez Kasztaniak, łącznie zmieniany 2 razy.
Trans-atlan-cycki!

Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
  • 2497 / 49 / 0
chodzi ci o polaczenie bromo-dragonflay i dxm?
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1154 / 36 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Ja jak cos wezme od razu po mnie widac. Mimika twarzy glownie mi sie zmienia i kazdy kto mnie dobrze zna wie kiedy jestem nacpany. Poza tym po niektorych dragach widac po oczach. Sa szkliste i to nie tylko po opio.

( nie jestem licealistą z trądzikiem %-D )
Pewnie jestes gimnazjalista bez tradziku, ale was ci juz rosnie i niedlugo moze golic sie zaczniesz. Hormony ci buzuja dzieciaku.
  • 437 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hegemon_Krwawy »
Haha, trafiłeś w sedno :cheesy:

Nie no, żartuje. Kasztaniak jest już zdecydowanie po gimnazjum, a nawet liceum (co wcale nie znaczy, że jest dojrzały :cheesy: ). Faktem jest, że niektóre dragi psują cerę. Nie ma na to reguły. Nawet w dziale heroina ktoś kiedyś pisał (Mastah chyba), że jebie mu się od tego cera na twarzy i bierze na to doksycyklinę (tak to zapamiętałem, mogę się mylić). O ile przy opio jest to zrozumiałe, bo następuje wyrzut histaminy i człowiek drapie się po pysku co przy brudnych łapskach może rzeczywiście psuć cerę (szczególnie na nosie, bo ten to dopiero lubi swędzieć), to w przypadku takiego bromo organizm rzeczywiście produkuje więcej łoju (nie wiem czy każdy tak ma ale ja np. tak) i mogą pojawić się jakieś pryszcze czy cuś. Podobnie w przypadku fety - u mnie skóra na twarzy zaczyna się bardziej tłuścić a generalnie mam suchą cerę. Nie ma tu reguły i nie zawsze się to zdarza, ale myślę, że niejeden użytkownik przyzna, że po pewnych dragach cera może trochę się psuć.

W przypadku jarania może to też być wynikiem złej diety -> gastro. Człowiek nażre się słodyczy, nie wiadomo czego co też może wpływać na cerę negatywnie.

Spojrzenie w lustro po ostrym melanżu czasem może zaskoczyć ;)
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 2011 / 123 / 0
Nieprzeczytany post autor: jacok »
cherrybomb pisze:
Jak narazie u mnie sie nic nie zmienilo, raz dostalam jakiejs wysypki na twarzy. To bylo dzien po lataniu na dxm. Tak to troche mi twarz schudla, ale to dobrze - ja raczej jestem bardziej przy kosci. A taka ciekawostka. Raz jak bylam totalnie zjechana, taki sredniomocny kacyk , to moja matka stwierdzila, ze slicznie wygladam, tak zdrowo ;D
Ale mamusia pochwaliła, że ładnie, znaczy dobrze. Na szczęście się nie domyśliła, że bierzesz narkotyki, bo co by było. Ale na pewno czasem widziała coś po tobie, był TEN wzrok, taki, jak pani farmaceutki jak się ją prosi o akodin. Ale tak to jest, jak się weźmie dxm chociaż raz, to później już każdy rozpozna, że się jest ćpunem. Ta maniera, ten ruch ręką kiedy naciskasz długopis - tak jakbyś podawała sobie 20 centów kompotu. A potem jest tak, jak piszę pod spodem. A potem dworzec.

Co do tematu, wydaje mi się że chodzi raczej o skutki, hmm, długofalowe. Wiadomo, że jak się jest zakurwionym, to po człowieku widać, oczy itp.

Ale co do zmian wyglądu, manier itp. w perspektywie czasu - to nie jest przesąd. Wiadomo, że np. helupiarz helupiarza pozna. Często patrząc na człowieka można się też domyślić, że jara, ale to akurat żadna sztuka, bo w chuj osób jara. Nie wiem jak z fetą, bo nie mam doświadczeń.

Co do opio, ja nie brałem ich jakoś długo w ciągach, ale na pewno rozpierdalają cerę, a jak się człowiek nie pilnuje, to gubi zęby (przez niemycie, nie przez samą substancję). Zmienia się też zapach potu (tak mi się wydaje), jest intensywniejszy i bardziej śmierdzi, więc trzeba np. używać "mocniejszych" dezodorantów. Ale to tylko w ciągu, czy właściwie zaraz po. Do tego chudnięcie, raz, że mniej się chce jeść, jelita mniej/gorzej pracują, do tego dochodzą wszystkie sprawy związane z uzaleznieniem i jego finansowo/społecznymi skutkami.
Ostatnio zmieniony 14 października 2009 przez jacok, łącznie zmieniany 1 raz.
Świat stracił kolory.

Hurra, diese Welt geht unter
  • 37 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cherrybomb »
Nie wiem czy mogę się z tobą zgodzić, bo znam wiele osób które jarają, a wyglądają jak dzieci z telewizji trwam :)
  • 1238 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Gleba pisze:
A prościej mówiąc: jak rozpoznać wieloletniego kwasiarza, jak amfetaministe a jak heroiniste itd.? Pozdrawiam
Dobra, a jak sobie wyobrażacie kwasiorza, tudzież osobę wpierdalającą notorycznie jakieś inne psychodeliki? :*)
לאכול חומצה!
  • 488 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: pan jozek »
[quote="gringo"]
Dobra, a jak sobie wyobrażacie kwasiorza, tudzież osobę wpierdalającą notorycznie jakieś inne psychodeliki? ]Płaszcz w krowie łaty, różowy kapelusz, okulary-muchy, błądzący wzrok, baki, zawsze gada dziwne rzeczy nie na temat. Śmierdzi kalafiorami.
Trzeźwość to jeden z alternatywnych stanów świadomości.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.